torsdag 30. oktober 2014

Endelig tilbake på internett - takk for din tålmodighet!

Så var jeg tilbake på bloggen og i internetts store verden igjen, etter å ha tilbrakt en hel uke frakoplet! Det var jo litt dumt da, jeg hadde masse jeg skulle gjort i forhold til skribentforeningen ULFF, men også i forhold til andre ting på nett, og spesielt med bloggen min! Takk for din tålmodighet!

Dette har på mange måter vært en litt slitsom uke med mange telefonsamtaler med internettleverandøren. Først hadde jeg generelt PC-trøbbel (uken før), og veldig mye av det ble fikset veldig bra! Men så ble jeg altså uten internett, og det var ikke moro, når man har livet sitt bokstavelig talt på nett!


Jeg skulle oppgradere noe i selve internettabonnementet mitt, og det var der det gikk galt. I stedet for betraktelig bedre internett, satt jeg der uten internett i det hele tatt! Saken ble selvsagt meldt inn til nettleverandøren. De fant ut hva som var problemet, og det skulle være fort gjort å fikse det, fikk jeg beskjed om forrige torsdag. Da jeg ringte dem igjen fredag morgen, sa de at feilmeldingen var registrert og de så også hva som var problemet, men det kunne ta opp til fem dager før problemet ble løst.


Først satt jeg faktisk og leste mail via mobil nede i bilen, før jeg skjønte at det bare var å endre innstillingene. Så noe lærte da jeg av dette også!


Jeg ser jeg har fått noen henvendelser, både angående bloggen og andre sosiale medier. Jeg skal svare så fort jeg bare kan :-)

Men du; Hvis noen spør deg om du vil oppgradere internettet ditt, så spør dem med en gang om det vil bli noen nedetid, og eventuelt hvor lang den blir. Det er nemlig noe som ikke blir informert godt nok om. Synes jeg da.

2 kommentarer:

  1. Velkommen tilbake, du har vært savnet! Misunner deg ikke en ukes nedetid, det er jop litt som å bli frakoblet en stor del av hverdagen. Been there, done that... egentlig er det litt skummelt når så mye skjer online. Nå i kveld fikk jeg ikke sendt sms pga feil hos Telenor, selv om det ikke var noe viktig jeg skulle sende, blir det litt irriterende. Håper opkoblingen din er stabil igjen nå da!

    SvarSlett
  2. Hei! Jo, takk for det. Jeg har også noe tull med mobil nå, men jeg var sikker på at det hadde sammenheng med oppgraderingen av internett, og at det var en eller annen innstilling jeg måtte inn på mobil og endre. Men det er nok en feil, hørte de snakket om det på nyhetene nå også.

    Og ja, internettet her ble faktisk mye bedre etter oppgraderingen, når det bare endelig kom på plass! :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)