torsdag 23. oktober 2014

Takk for bloggkommentarer, men...

Jeg har i løpet av de siste dagene slettet mange kommentarer under flere av blogginnleggene mine. Det liker jeg dårlig, for som blogger vil jeg jo gjerne ha kommentarer på det jeg skriver på bloggen! Jeg har fått noen veldig hyggelige kommentarer i det siste, men som sagt også flere jeg har slettet. Og muligheten til å kommentere anonymt, den er nå borte. Som jeg kommenterte til en bloggvenninne her inne, synes jeg det er veldig trist at noen skal ødelegge for alle de andre.

Jeg har hatt en helt åpen blogg i lengre tid, men ble litt skuffet. Jeg må innrømme det. Noen av tilbakemeldingene var fine, og det virket som folk skrøt av bloggen min og likte det jeg skrev om, men det lå ved en lenke til ukjent nettsted, og i virkeligheten var det kamuflert reklame. Slikt fikk jeg masse av i forrige uke. Jeg må si jeg ble veldig skuffet, ja. Jeg sjekker jo en og en bloggpost før de blir lagt ut, og forsøker å unngå at de postene havner ute på bloggen. Og for å være helt konkret; Jeg stikker aldri innom slike ukjente lenker som jeg ikke vet hva er. Og i hvertfall ikke fra anonyme bloggere!
Jeg bruker mye tid på bloggingen og forsøker å være både personlig, men samtidig litt seriøs om et seriøst tema, og da er det dumt at noen synes det er så moro å ødelegge. Jeg vil så gjerne forsøke å gjøre dette litt ordentlig.


Helt ærlig synes jeg ikke engang man skulle hatt mulighet til å kommentere fullstendig anonymt. Jeg ser det i kommentarfeltene på nettartikler på større nettsteder også, og lurer ofte på om nettmoderatoren er helt fraværende og lar alt seile sin egen sjø?

Dersom du derimot mener du har kommentert bloggen min i god mening men har fått kommentaren slettet, vil jeg anbefale å prøve igjen, men denne gangen ikke anonymt, og uten lenker som kan se ut som reklame eller noe skummelt. Så da venter jeg spent på ny versjon fra de av dere som kommenterte anonymt sist :-)

Synes du det er greit med mye søppelpost fra folk som ikke har noe annet å gjøre?

2 kommentarer:

  1. Nuvel, vi som har noe å si som du og vil høre poster igjen. Klem til deg :)

    SvarSlett
  2. Hei! Nei, dette gjelder ikke for deg! Du har en registrert bloggprofil, dessuten vet jeg jo hvem du er. De anonyme jeg snakker om, er de som ikke har laget seg noen bloggprofil, men poster med brukernavn "Anonym", og ut i fra det mener at de kan skrive hva de vil og sende søppel uten å bli gjenkjent. Hvis de vedlegger ukjente lenker, kan de være hundre prosent sikker på å ikke bli godkjent på bloggen min :-)

    Jeg tror ikke jeg har slettet kommentarer fra deg, det håper jeg da virkelig ikke! Men om det har skjedd er det en feil, og da er det bare å prøve igjen, ja!

    SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)