mandag 3. november 2014

Inspirasjon og forhåpentligvis snart i bok.

Da har det verste etterslepet etter offline-perioden min gitt seg, som jeg nevnte sist. Utrolig hvor frustrert man kan bli av en ukes nedetid!

I tillegg var det handletur med familie og lunsj i Bærum på lørdagen. Veldig koselig, om enn litt slitsomt. Det er ganske mørkt og regnvær, og tydelig blitt november. Jeg har ikke sett noe til boken jeg skulle få i posten fra Lise, men den kommer nok.


Bloggeren Firvrelden greide å inspirere meg ved å fortelle litt om egen romanskriving i et av sine egne blogginnlegg, (håper ikke hun har noe i mot at jeg lenker) og det var nesten så jeg fikk lyst til å ta frem HL-romanen min igjen, men jeg har følt at den andre boken jeg arbeider med har vært mye mer viktig for meg de siste årene, derfor har nok romanen blitt litt nedprioritert, dessverre. Men det kommer nok sterkere tilbake etter hvert!


Nå må jeg nesten få meg litt søvn, men vi høres!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Godt med travle dager, og også med en hvil etterpå, ja! Jeg har hatt første hjemmekontordag i dag, og selv om jeg ikke har skrevet noe, fikk jeg planlagt en del. Hører gjerne litt mer om den romanen din, kan vel være godt å bytte fokus litt innimellom, også? Fin kveld!

    SvarSlett
  2. Hei! Jo, takk for det! Fint å høre om den første dagen i din nye tilværelse. Har ikke lest blogginnlegget ditt, skal gjøre det nå etterpå. Angående romanprosjektet mitt, så anser jeg det egentlig som et ferdig manuskript, men jeg trengte litt avstand til det, og valgte å prioritere det andre prosjektet. Det står litt om romanprosjektet mitt på bloggen, men jeg hadde glemt å lenke dette blogginnlegget til det, men det er nå gjort. Hvis du leser dette innlegget på nytt, ser du det :-)

    SvarSlett

Har du en kommentar til dette blogginnlegget?