torsdag 27. november 2014

Takk for tilbakemeldinger på artikkel!

Tusen takk for alle tilbakemeldinger etter at Bloggeravisen la ut artikkelen min, som jeg tidligere har fortalt ombloggen. Tilbakemeldinger, både på bloggen og på sosiale medier! At mange sender private mail og ikke vil snakke om alle emner i offentligheten er helt greit, jeg forstår det!

Jeg har ikke rukket å svare alle enda heller. Det kommer nok :-) Og så håper jeg at dere skjønner at jeg satte det jeg sa om forlag litt på spissen i artikkelen, for å forsøke å få frem mine synspunkter. Det jeg sa om for eksempel kokebøker er selvsagt ikke ment bokstavelig, ikke det jeg sa om andre slags sykdommer heller. Det var for å sette ting litt opp mot hverandre og sammenlikne litt.


Det har vært litt av hvert å ta tak i den siste uken, innenfor litteraturen har det vært noen litt vanskelige saker også, men du verden så mye positivt også! Jeg synes jeg lærer noe hele tiden!


Ellers så har jeg fått sendt avgårde et par mail som kanskje skulle vært sendt for lengst, men nå er det i allefall gjort. Men flere mail venter, også innenfor andre tema.

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

4 kommentarer:

 1. Jeg tenkte Fagbokforlaget, men jeg er ikke sikker på om de kun dekker til undervisning eller andre fagaktuelle saker? Dersom de gjør det siste bør jo din være mulig?

  SvarSlett
 2. Tusen takk for godt forslag! Jeg har prøvd en del forlag, og er nær ved å gi opp, så alle forslag er av stor interesse og vil bli undersøkt! :-)

  SvarSlett
 3. Takk, tenker hardt på deg og utkastet om dagen ;)

  SvarSlett
 4. Takk for det! Håper at det går bra med skrivingen din for tiden :-)

  SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)