torsdag 16. april 2015

Litt kontorarbeid må til, innimellom.

Jeg satt til langt på natt i går og drev med en masse kontor-ting på PC-en. Både i forhold til eget bokprosjekt og i forhold til skribentforeningen ULFF. Det ble rimelig sent, for å si det forsiktig.

I dag har jeg også stort sett også drevet med konkrete prosjekter. Fortsatte der jeg slapp i går kveld. Kontor-ting må gjøres de også, innimellom. Det går dårlig og kun blogge eller kun skrive, uten å tenke noe videre enn selve bloggen.


Og ja da, snøen som falt i går, eller haggelbygen jeg fortalte om forsvant den. Heldigvis. Jeg vil veldig gjerne være ferdig med vinteren nå. Hva med deg?--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Jeg satt også lenge oppe i går og småjobbet. Forsov meg i dag, men det er ikke så farlig, er nettopp tilbake fra lang ferie, og får vel vente til mandag med å være litt strengere :) Om jeg ønsker meg vår? Så klart! Jeg har jo stullet i en herlig vårhage en ukes tid nå, så våren ER her den - en enslig haggelbyge gjør ingen vinter :)

    SvarSlett
  2. Hei, så hyggelig å høre fra deg! Velkommen tilbake fra ferie! Jeg synes jeg får gjort så mye på kveldstid jeg, og benytter meg av det. Fint å høre at det er flere av oss :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)