lørdag 9. mai 2015

Ny tekstinnsending og litt bloggredigering.

I går sendte jeg fra meg en tekst. Ingen bokmanus denne gangen, men en mindre tekst som jeg har tenkt på en stund og endelig fått redigert ferdig. Jeg har faktisk litt troen på akkurat den. Det er også innenfor helse, men en litt annen helseproblematikk enn det jeg til vanlig skriver om. Håper virkelig at de som leser den ikke bare ser alvoret, men også humoren i den teksten. For den fins, den også. Om ikke annet så i hvert fall mellom enkelte linjer! Så, vi får se da.

Og ellers? Ved gjennomgang av noen bloggposter på bloggen har jeg sett at ikke alle bildene viste på riktig måte, derfor har jeg gått igjennom og rettet litt. Det er blitt mye bedre, flere av de hvite feltene som fantes er borte nå, men enda holder jeg litt på med det. Så hvis du finner hvite felter der du ser at det skulle vært et bilde, er det bare å hinte litt om det, - eller sitte pent og vente og håpe at jeg oppdager det selv :-)

Vi høres!

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Så spennende med den teksten, tror ikke du har fortalt om den før. Er det mer som en slags aviskronikk? Sikkert fint å drive på med ltt forskjellige type tekster. Jeg må også prøve å tenke litt breder eenn jeg har gjort hittil. God søndag videre!

    SvarSlett
  2. Takk for det! Litt sent svar herfra, akkurat kommet hjem fra familielag. Jo da, det kan kanskje bli interessant med den teksten, men tiden får vise. Tror det kan være fint å gjøre noe litt annet i blant enn bare bokmanuset, og vise at man kan være litt allsidig innimellom. Sjanger? Tja. Tenkte den i utgangspunktet som artikkel, men tror helt ærlig at den nok ble litt løsere i formen gitt, ettersom jeg la inn noen humorpoeng også. Vi får se :-) Fortsatt god søndagskveld tilbake!

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)