fredag 1. mai 2015

På kafe' alene?

En dag jeg planla skrivingen av Losby-referatet mitt til bloggen, fant jeg ut at jeg like gjerne kunne gjøre det på kafe'. Ja, du er enig, er du ikke? Jeg måtte ut og handle uansett, så hvorfor ikke? Det har blitt sånn at jeg har skrevet flere småposter fra Losby Gods, men planen var jo å skrive et lengre referat også. Så jo, det ble kafe' på meg. På en helt vanlig ukedag.

Jeg har ganske god kaffe hjemme også, etter at jeg fikk meg kaffemaskin i bursdagsgave litt tidligere i år. Men det er noe spesielt ved å gå på kafe'. Se på livet, komme seg ut litt, få nye inntrykk. Og unne seg litt luksus, som vel kafe'-livet er.


Før i tiden syntes jeg det var litt småpinlig å gå på kafe' alene, i hvert fall måtte jeg ha noe å lese eller skrive på, for å ha noe å gjøre. Men hvorfor det, egentlig? Jeg synes man skal unne seg kafe'-livet selv om det bare er i eget selskap. Og det å ha det bra i eget selskap, er jeg overbevist om at det mye god helse i.
Synes du det er greit å sitte på kafe' alene?


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen

 

--------------------------------------------------------------------------------------------


Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Hei! Jo, jeg kan vel sette meg ned med en kopp eller et glass alene, men som du nevner er det hyggeligere om jeg har noe å skrive eller lese på. Det blir rett og slett litt kjedelig å bare sitte der uten selskap, og så blir fokuset at man ikke skal se alene ut, mer en det å hygge seg :) Men, det er en stund siden jeg datt innom en café alene, pga strammere budsjett så sparer jeg nok den utgiften til jeg møter andre.
  God helg!

  SvarSlett
 2. Takk for svar! Joda, jeg skjønner godt hva du mener! Jeg tar meg ikke alltid tid til dette, jeg heller. Imidlertid er det sånn at jeg kan bli litt sliten av å traske rundt på kjøpesentre, og det er greit å ta en liten pause. Og unne seg en kopp kaffe som "premie" etter at man har gjort unna mesteparten av dagens innkjøp.

  SvarSlett
 3. Jeg er introvert og å tusle tur, gå på kafe, resturant og kino er både avslappende og hyggelig. :) Jeg trives med folkene mine, men trenger å lade aleine også.

  SvarSlett
 4. Hei! Enig med deg i at det er fint med begge deler. Alt til sin tid. Kaffe med gode venner er aller hyggeligst, men det går fint alene også!

  SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)