tirsdag 19. mai 2015

To hele år er tilbakelagt - Bloggjubileum!

Gro Jeanettes blogg om skribentliv og helse fyller to år!
Gro Jeanettes
bloggjubileum!
Bloggjubileum! I mål med to hele år på den personlige bloggen min, faktisk! Sånt kan man jo ikke la gå ubemerket forbi; en meget god grunn til å blogge litt i dag, tenker jeg! Jeg har jo ofte dratt fram min aller første bloggpost Dagbok på nett, da jeg mener at den sier mye om mitt utgangspunkt for at jeg begynte å blogge. I fjor skrev jeg bloggposten I mål med et helt bloggår. Det var selvsagt stor stas, men år nummer to er heller ikke så rent dårlig!

Jeg må vel likevel innrømme at det siste året har jeg nok vært mer sikker i min sak, sikker på at jeg skulle blogge. Kanskje ikke like sikker på alle bloggpostene og temaene, men likevel. Det første året holdt jeg helt ærlig på å gi meg flere ganger, fordi jeg syntes at det å blogge både om egen blødersykdom og om bokmanuset mitt ble veldig nært og personlig. Det skal jo imidlertid være veldig vanlig med sykdomsblogger og pasientblogger, men likevel. Jeg har inntrykk av at det ofte gjelder mennesker som har fått en alvorlig sykdom i løpet av livet, selv har jeg jo hatt min kroniske sykdom fra dag nummer en.

Rent bloggmessig har nok dette siste året vært mye roligere og jeg fant min måte å blogge på. Fremdeles kan jeg nok veksle litt i temaer, men en del av grunnen er jo at jeg har to hovedtemaer; Skribentliv og helse.

Jeg har arbeidet med noen nye bloggposter også nå, men tenkte at jeg kan vente med dem til etter bloggjubileet. Av planlagte blogginnlegg kan jeg røpe en bloggpost om manuslevering, men også en bloggpost med et utdrag fra min gamle dagbok fra ungdomstiden.

Jeg vil gjerne takke dere som leser, følger og kommenterer bloggpostene mine. Noen av dere er jeg stadig i dialog med her inne, og jeg føler ofte at jeg får mye veldig god og konstruktiv tilbakemelding på bloggpostene!

Jeg har den siste tiden fått tilbakemeldinger utenfor internett, om helt konkrete venner og bekjente som følger med på bloggen jevnlig uten å skrive noe - dere er selvsagt også hjertelig velkommen til å kommentere! Jeg har et kommentaroppsett på bloggen som fungerer sånn at din kommentar sendes til godkjenning før publisering. Vanligvis blir kommentarer godkjent, men det er av og til at ukjente folk sender lenker med reklame og lenker til fremmede nettsteder, og det er de jeg prøver å sile ut. Send derfor ikke med lenker i kommentarene. Men prøv å kommentere da vel, så skal du se at det går fint! Et tips når du kommenterer er å være personlig men ikke veldig privat. Det som skrives må tåle offentlighetens lys for at jeg skal godkjenne det.

Uansett er jeg veldig glad for all den positive responsen jeg har fått på bloggen. Veldig gøy er det også at det er blitt skrevet om bloggen min noen ganger dette siste året, for eksempel artikkelen Skriver bok om oppvekst med alvorlig blødersykdom på nettstedet Helsesenteret, Bloggen min er også omtalt av Sykepleier-bloggBlogganbefaling - Pasientperspektivet.


Når det gjelder det som er skrevet om bloggen og meg i media, vil jeg henvise til den ene hovedsiden som heter Gro Jeanette i media, der vil du se oppdateringene over omtaler hvis det skjer noe. Det kan i den forbindelse nevnes at det har vært snakk om en omtale til, men jeg har dessverre ikke konkret informasjon om dette enda.

Ok, da er jeg klar og inspirert til å ta fatt på et år nummer tre! Er du med?--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

5 kommentarer:

 1. Hei! Gratulerer med 2 år! Det står det respekt av, jeg vet akkurat hvor lett det er å gi seg. Men i stedet har du produsert mange fine innlegg, og det som er enda bedre er at jeg som følger kan stole på at det blir mer :) Leser det meste, men kommenterer som du vet mest på det som gjelder skriving og hjemmekontor etc. Det betyr ikke at jeg ikke leser det du skriver om helse, men jeg har liksom ikke så mye å bidra med der.

  Fikk også med meg at du hadde en fin 17. mai! Forsinket hurra herfra, jeg har nesten vært offline et par dager pga en del som må ordnes før jeg tar ferie.

  Jeg henger med i år 3 også! :)

  SvarSlett
 2. Heisan, og tusen takk for kommentar! Ja, du er jo en av de som virkelig kommenterer og dermed også viser at du leser, og det er veldig hyggelig! Det er inspirerende å skrive når man vet at noen leser, og man til og med kan få tilbakemeldinger. På den måten kan man også få innsikt i hva leserne egentlig liker å lese om, og dermed tips om hva man kan skrive mer om. Og hurra tilbake ja, håper at du hadde en fin 17. mai, du også!

  SvarSlett
 3. Hurra og gratulerer. Dette er en finfin blogg og jeg trives med å følge den og deg ;)

  SvarSlett
 4. Tusen takk, kjære Fivrelden! Det er veldig hyggelig å høre! Jeg trives med å følge deg og bloggen din også :-)

  SvarSlett
 5. Takk, det var hyggelig å høre :)

  SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)