tirsdag 28. juli 2015

Har reist på ferie til Spania!

Jo da, du har helt rett om du har tenkt at jeg ikke har blogget på noen dager. I forrige bloggpost fortalte jeg bare litt kryptisk at jeg hadde mye å drive med i helgen... Jeg sa ingenting om at jeg skulle på ferie.


Jeg reiste med fly til Alicante, Spania på fredag, sammen med min tante, og bor privat i byen Torrevieja  hos familie. Har det veldig fint her. Flott sted, anbefales! Vi teller 34 varme i dag, og stranden var ikke noe dårlig valg akkurat! Forteller mer snart. Og før du vet ordet av det er jeg hjemme igjen.

Nå var jeg så heldig å få låne min søsters ipad. Vi høres snart igjen!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

3 kommentarer:

 1. Det høres herlig ut! Her i feriehuset er det meldt bare 13 grader i morgen, så kanskje jeg burde reist sydover, jeg også. Kos deg!

  SvarSlett
 2. Høres skjønt ut. Kos deg masse :) Her tordner og regner det og vi gjør oss klare til skolestart :)

  SvarSlett
 3. Hei! Tusen takk for fine kommentarer, til dere begge! Jeg kom hjem fra ferie i natt, og det tok litt tid før jeg var i drømmeland også, så da ble det en litt sen frokost. Hører det har vært dårlig vær hjemme ja, så jeg reiste nok sånn sett på riktig tidspunkt.

  Håper at dere har fine dager. Det kommer mer fra Spania-turen her på bloggen snart!

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)