torsdag 23. juli 2015

Familiebesøk, forlagsrespons og mere smerter.

Onsdag hadde jeg familiebesøk, mamma var her en tur på formiddagen. Det var fint vær, så det var godt å sitte ute og drikke kaffe :-)

Jeg har også fått beskjed om at det innsendte manuset mitt, skriveprosjektet 2015, er mottatt, og at prosjektlederen er på ferie. Det er jo veldig greit, da vet jeg hva jeg har å forholde meg til. Alltid godt med tilbakemelding om at viktige ting er mottatt av de man har sendt det til :-)


Jeg sendte også ut en felles mail til de som er omtalt i akkurat det manuset, og har fått fine tilbakemeldinger på det. Jeg vil nå vente med å si noe mer om akkurat dette temaet, til jeg har litt mer håndfast og får lov av forlaget og prosjektlederen til å gå ut med detaljer. Håper at dette høres greit ut! Det er jo grenser for hvor lenge man kan prate om ting før det skjer noe mer i saken :-)

I dag har jeg hatt en del konkrete ting å drive med her hjemme. Og selvsagt kom den blødningen jeg har i låret som jeg nevnte tidligere tilbake, så jeg får vel se å reparere med mer medisin i løpet av kvelden. Og jeg beklager at det kanskje ble litt mye oppramsing i dette innlegget, det er mye fordi jeg ikke blogget i går.

Jeg ønsker deg en riktig god fredag og helg! Jeg har litt av hvert å drive med denne helgen, det blir blant annet mer familietreff, men også ting som utfordrer meg litt. Det vil komme mer om det på bloggen før du vet ordet av det :-)


Skal du gjøre noe spennende denne helgen?

Vi høres!

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Heisann! Leit med blødningen, men enda godt at tilbakemeldingen fra forlaget ikke var like smertefull! Hyggelig med familiebesøk, kanskje spesielt hvis du ikke er like mobil som du pleier. Uansett, snart helg, og den blir nok fin :) Jeg er i feriehuset og prøver å ta fri fra diverse, så jeg regner med at det blir en hyggelig men avslappet helg på meg.

    SvarSlett
    Svar
    1. Hei igjen og takk for svar! Denne helgen blir det kun ferie her også, man trenger jo det innimellom! Og ferie kan også gi mye inspirasjon til nye tekster!

      Slett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)