mandag 3. august 2015

Skriv mye og ofte!

Inspirasjon fra Torrevieja,
Spania.
(Foto: Gro Jeanette Nilsen)
August allerede! Hva har du gjort i ferien? Reist? Slappet av? Kanskje har du arbeidet med et skriveprosjekt, eller lest en god bok eller tre? Jeg håper i alle fall ferien har vært akkurat sånn som du ville at den skulle være! Akkurat passe avslappende, men også inspirerende, interessant eller kanskje til og med spennende?

Selv var jeg en uke i Spania i slutten av juli. Hadde ikke vært i Spania på mange år, så det var veldig fint å få muligheten. Godt å bo privat også, og ikke på hotell. Turen ga i alle fall god inspirasjon til min bloggen. Har du noen gang tenkt på at når du har vært bortreist noen dager, ser du ofte din egen stue eller arbeidsrom med nye øyne når du kommer hjem? Og egne prosjekter også kanskje, som ligger på skrivebordet og venter. Hvis du da ikke har hatt dem med deg?


Før Spania-turen min ble det mye skriving. Og jeg fikk faktisk antatt en av mine historier fra virkeligheten i en bok som kommer ut på et større forlag om ikke så lenge, noe jeg satte veldig pris på. Jeg tror det innenfor skrivingen som med andre ting i livet gjelder å ikke gi seg. Hvis det faktisk er meningen at du skal skrive og du virkelig kjenner at det er det du vil, så vil det vel til slutt gå din vei?


Sier jeg som har fått manus refusert så mange ganger. Vel... Man må ikke gi seg. Stå på. Vær der du skal være, skriv det som er riktig for deg, gjerne om noe du har veldig greie på. Skriv mye, skriv ofte! Ikke nødvendigvis bokmanus, gjerne også noveller, dikt, artikler. Gjør det i dag, denne uken!

Takk for at du følger bloggen min!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)