torsdag 24. mars 2016

Venninnekaffe og familiebsøk.

Kjære leser!

Å jo da, jeg gjør koselige ting i påsken også, alt er ikke bare trøbbel,
slik det kanskje kunne se ut sist.
I går, onsdag, hadde jeg en nabo og venninne på kaffebesøk, veldig hyggelig med litt skravlekaffe igjen!

I dag, skjærtorsdag har jeg vært i familiemiddag hos mamma i Bærum. Så det har vært flere sosiale sammenkomster så langt denne uka.


Jeg er veldig glad for at jeg får sitte på med søster'n og familien, når min egen bil er fullstendig ute av drift. Sitter en del på med dem ellers også, men det er jo spesielt merkbart når jeg ikke har noe valg. Har forresten bestilt verkstedtime etter påske. Får jo ikke startet bilen, så jeg får nok ringe Falck igjen når jeg skal av gårde. Enten for å få dem til å starte bilen så jeg kan kjøre selv, eller at de får fraktet den til verkstedet. Regner vel med at de får start på den til slutt, de har jo greid det før.

Men nå er det påske, og jeg hadde med meg påskegodteri til nevøene mine og en påskehilsen til mamma, dog ikke i påskeegg denne gangen. Men tilbake fikk jeg et kjempedigert, rosa påskeegg fra søstern*s familie, og en blomst fra mamma (blomsten ikke avbildet.)Fikk kjempestort påskeegg!
Påskeegget er større enn vinglasset!Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Jeg lurte litt på om du fant vinglasset inni påskeeget? I såfall en veldig omtenksom påskehare, hehe ;) God påske!

    SvarSlett
  2. He he, nei, jeg gjorde ikke det, men er enig i at det faktisk kunne fått plass. Påskeegget var fylt til randen av alt mulig godteri, gule kubbelys og servietter. Rekker til langt over påske! God påske tilbake!

    SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)