tirsdag 28. juni 2016

Oppdateringer og ukebladinnsamlingsvakt.

Kjære leser!

Da tror jeg at oppdateringen av bildemappene på den offentlige Facebook-siden min skal være i orden. Jeg synes jeg har romstert noe veldig der inne og lagt til og slettet bilder, samt endret og slettet noen bildemapper. Det virker ikke som det går an å lage bildemapper og legge inn bilder uten at alle følgerne får det med seg. Synes egentlig det er litt dumt, for alle justeringer er jo ikke like viktige, og jeg vil jo ikke at følgerne av siden min skal oppleve det som mas.

Og ellers? Jo da. Det går ganske greit med ryggen i dag, men det går litt opp og ned fremdeles, men håper og tror at den verste indre blødningen har gitt seg nå. I dag har det vært godt å sitte litt ute og drikke kaffe og nyte sommeren. Det skal jo komme regn, så en får nyte det når det er som i dag.


Ellers er jeg ukebladinnsamlingsvakt for en nabo i sommer. Derav bunken du ser under. Det blir en del blader og aviser i løpet av en sommer. Avisene har jeg imidlertid fått lov til å kaste, men ukebladene samler jeg opp. Her finner vi Norsk Ukeblad, Se og hør og Her og Nå, for å nevne noe. Ikke noe Hjemmet for tiden, så vidt jeg kan se, og heller ikke KK


Av de helt vanlige ukebladene er det nok kanskje Hjemmet jeg har likt best opp igjennom tiden, samt KK. Jeg har nok imidlertid vært mer opptatt av litt mer emnerettede blader innenfor litteratur og skriving, helse, grundervirksomhet og så videre. Jeg kan komme tilbake til det i et senere innlegg på bloggen hvis det er ønskelig. Akkurat nå var det jo ukebladinnsamlingsvakten jeg skulle fortelle om :-)

Avisene har jeg tittet i, men ukebladene som er samlet opp her har jeg ikke lest, jeg har hatt for mye annet å drive med, pluss at det er jo ikke egentlig meningen at jeg skal lese dem heller da, selv om jeg sikkert hadde fått lov. Et ferieprosjekt er denne innsamlingen uansett.

Leser du ukeblad, eller blader i det hele tatt?Ukebladinnsamlingsvakt for en nabo i sommer!

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!--------------------------------------------------------------------------------------------


Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Hei! Hehe, «ukebladinnsamlingsvakt» høres ut som en flott yrkestittel :) Minner meg litt om den der «bleieskiftarbeidervikaren» ;) Klart du må lese litt, i hverfall noveller og føljetonger? Kanskje dukker det opp noe som jeg har skrevet - har ikke hatt noe på trykk i Norsk Ukeblad som jeg vet om, men vet ikke alltid hvor tekstene trykkes.
  Jeg leser ingen ukeblader fast (har kjøpt noen de siste årene som research og inspirasjon), men overtar noen ganger en liten bunke Hjemmet fra feriehusnaboen, jeg synes det er ok å lese noveller og ellers holde meg litt oppdatert på hva de skriver om. Selv om jeg ikke er i målgruppen er det helt greit å bla gjennom en gang iblant. Ellers får jeg 3 blader i posten sånn 3-4 ganger pr år, medlemskap og arbeidsforhold. Det dekker stort sett behovet mitt. Resten av lesetiden min vil jeg heller bruke på bøker.
  Nyt dagen, den blir jo mye finere enn spådd :)

  SvarSlett
 2. Hei, og takk for kommentar! Ja, fin yrkestittel, men jeg tror ikke akkurat at jeg skal sette den på CV'en :-) Jeg syntes det hørtes litt leit ut å ikke vite hvilke blader egne tekster trykkes i, selv synes jeg det er litt av poenget og gleden ved å få publisert? Men det finnes sikkert flere ulike syn på dette. Men jeg er enig i at det kan gå litt i surr innimellom om man ikke husker å oppdatere egne lister. Ha en super dag videre :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bare for å presisere, jeg får nok vite hvor tekstene trykkes hvis jeg spør. Men de siste er liksom solgt til forlaget, og jeg tror ikke novellene er plottet inn i et spesifikt blad i det øyeblikket de skriver "takk, den vil vi ha". Jeg tar en oppsummering med dem 1-2 gngr i året, vil ikke mase for hver enkelt. Og vel, været ble ikke så topp allikevel, kom en skur i sted...

   Slett
  2. Å ja, da skjønner jeg det bedre. Hvis de blir solgt til et forlag først og at de fordeler dem der, er det jo ikke så rart at du ikke har hele oversikten! Takk for info :-)

   Slett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)