onsdag 20. desember 2017

Førjulstid og skulderblødning.

Mye har dreid seg om juleforberedelser den siste tiden. Ikke så rart, kanskje. Men jeg har også gjort enkelte ting som i utgangspunktet ikke er så julete, men som jeg ikke kan gå inn på akkurat nå, nettopp på grunn av julen. Det kommer muligens litt mer om dette etter hvert. Det er helt innafor å ha hemmeligheter før jul!

Det har blitt laget juleavtaler rundt omkring den siste tiden. Jeg får middagsbesøk av noen fra nærmeste familie i morgen kveld, samt at jeg skal på kaffebesøk til ei venninne tidligere på dagen. Har nesten handlet ferdig før jul, men bare nesten. Det er også flere venner jeg gjerne skulle truffet før jul, men det ser ikke ut som det er så lett å få til. Jeg måtte blant annet si nei til en kaffeavtale fordi jeg hadde en annen avtale akkurat da. Sånn er det noen ganger.

Jeg kommer vel i mål i år også. Jeg sliter imidlertid med en skulderblødning for tiden, men det er ikke verre enn at jeg dristet meg til å kjøre bil i går, og har også vært og handlet i butikken her nede. Er det noe jeg har lært i livet, må det være å gradere sånne smerter og vite hva som er mulig å leve tilnærmet normalt med, og hva som krever ekstra bløderbehandling og hvile. Det ordner seg denne gangen. Tror jeg.

Dette ble et litt kort innlegg, men det skjer mye akkurat nå, og nye blogginnlegg kommer straks!

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Godt at du kan være litt mobil selv når du har noen av disse blødningene. Høres jo ut som om du ligger godt an med forberedelser :) Ønsker deg en god jul!

    SvarSlett
  2. Hei, og tusen takk for det! Ja, jeg er vel ganske i rute når det gjelder juleforberedelser, det er egentlig kun med bloggen jeg føler jeg ligger litt etter skjema. Men det ordner seg! Jeg ønsker deg også en riktig god jul!

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)