onsdag 21. mars 2018

Førpåske-lag og litt skriving.

Tenk at det har gått en hel uke siden forrige blogginnlegg. Men nå kommer det i allefall en liten oppdatering.

Lørdag var jeg i bursdagsselskap i familien, koselig med en førpåske-samling. Mandag var hjemmehjelpen her, ei som jeg ikke hadde truffet tidligere. Hun var ganske ny i jobben, men det gikk veldig fint. Hyggelig jente. Etterpå var det vanlig mandagsrutine med blødermedisin. Det er langt på dag før jeg er ferdig med alt jeg skal på de mandagene hjemmehjelpen er her, men jeg synes det er litt godt å ha et visst system og fast rutine disse mandagene når jeg vet at det skjer litt!

Det har blitt litt manusredigering de siste dagene, men ikke riktig så mye som jeg hadde håpet. Men jeg tror at det blir mer av dette fremover. Jeg håper på å bruke litt av påsken til skriving, og ser frem til å fordype meg enda mer i det enn det jeg har fått gjort den siste tiden. Jeg lover å snart komme tilbake med mer om dette.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Ønsker deg en finfin påske! Høres perfekt ut å bruke litt tid på manusredigering, det skal nok jeg også.

    SvarSlett
  2. Hei, og riktig god påske til deg også! Ja, jeg håper å få gjort litt med manuskriptet, synes at det har vært litt for lite sammenhengende skriving den siste tiden, litt redigering nå og da blir liksom ikke helt det samme...

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)