torsdag 15. september 2022

Stor utvikling siste uken!

Her har det bare vært manusarbeid den siste uken, jeg har ikke hatt tid til stort annet. Rent bortsett fra noen nettskrivekurs, som jeg fortalte om. Viktig å holde seg oppdatert, vet du! Men du verden som det går unna med skrivingen nå! Jeg ser faktisk stor utvikling bare fra en uke siden og til nå, ettersom jeg begynner å finne en mye bedre form på det hele.

Sånn er det når man virkelig er i skrivemodus! Det har vært mye skriving nå og lite sosialt, og  sånn har det vært lenge nå. Skriveprosjektet mitt har rett og slett vært ganske altoppslukende, og har tatt mye lenger tid enn jeg trodde. Jeg har ikke hatt tid og overskudd til så mye annet. 

I ettermiddag var jeg utrolig sliten, etter mange timers skriveøkt i dag. Men nå går det bedre. Det har ikke vært så veldig mye å blogge om heller, ettersom jeg bare skriver på bokmanuset mitt.  Skrivemodus er skrivemodus. Jeg vet ikke om noe som er så inspirerende, men samtidig så utmattende, som å skrive bok!

Jeg liker å skrive, men håper jeg snart ser enden på akkurat denne skrivefasen. Tror jeg etter hvert nærmer meg slutten, i allefall når jeg ser utviklingen den siste uken ...
  

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! 

 Takk for at du følger bloggen min!

 ------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Oi, jeg er imponert! :) Det er så flott at du jobber på, og en vakker dag blir det nok napp der ute også! Her er ikke motivasjonen like mye tilstede fo tiden, men snart... :)

    SvarSlett
  2. Hei, ja det er gøy å være i skrivemodus! Jeg er litt sliten, men det går bra. Håper at inspirasjonen snart kommer tilbake hos deg også!

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)