tirsdag 23. februar 2016

Hva ville du gjort?

Kjære leser!

Der gikk det noen dager igjen ja, siden forrige blogginnlegg. Jeg har vært i tenkeboksen angående en konkret sak, som jeg kanskje kommer litt tilbake til etter hvert. De to siste dagene har jeg ellers vært mest opptatt av å oppdatere og ordne noe på nettsiden til ULFF, og det tok litt tid da det var litt som skulle ordnes på denne gangen.

Når det gjelder bokprosjektet jeg er medforfatter i, så skrev jeg jo under kontrakten for en stund siden, og har ikke hørt noe mer etter det, så jeg regner med at dette er i orden. Eller kanskje jeg må ta kontakt igjen, og sjekke om kontrakten er kommet frem? Har jo ikke lyst til å mase unødvendig da, og jeg regner jo med at alt er i orden. Hva ville du som leser bloggen min gjort?



Takk for at du følger bloggen min!



--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Trenger du å gjøre noe mer med det, da? Tror ikke det er vanlig å sende takkebrev for mottatt kontrakt, akkurat. Siden de allerede har jobbet mye med teksten din er den jo med i prosjektet, selv om kontrakten i verste fall er kommet på avveie - og da sender de deg vel bare ny kontrakt. Tror ikke du trenger bekymre deg for at noe har gått galt. Forresten fikk du kanskje forlagets underskrift på ett eksemplarer av kontrakten, da er jo alt i boks for din del. Hvis du ikke har et eksemplar av kontrakten kan du jo spørre forlaget om de sender deg en endelig versjon.

    SvarSlett
  2. Hei, og takk for konstruktivt og fint svar. Det er helt sikkert bare jeg som er litt for opptatt av å vite hvordan det går og om alt er i orden, ingen ting å bekymre seg for. Jo da, jeg har en egen versjon av kontrakten også som er underskrevet. Alltid litt forsiktig med å slippe jubelen løs før alt er på plass :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)