søndag 19. mai 2013

Dagbok på nett?

Jeg hadde ikke trodd jeg skulle komme til å skrive dagbok på nett. Dagbok har jeg hittil forbundet med ordene «Privat» og «Hemmelig». Men vi får se da, hvordan det utvikler seg! Bloggen er i alle fall offentlig, som du ser! Jeg kom til et punkt hvor jeg plutselig trengte et litt mer omfattende verktøy enn bare skribentsiden min på Facebook og min offentlige profil på Twitter: @GroJeanette.

Ingen av dem er unødvendige, for bloggen er noe helt annet. Det ligger for eksempel mange litteraturrelaterte bilder og tekster på Facebook-siden, som du ikke vil finne her på bloggen. Men som sagt; De andre sosiale mediene mine er høyst oppegående, og jeg blir glad om du vil følge meg der også!

Det kommer fortsatt til å handle om skribentvirksomhet, men her blir det nok enda mer personlig. På de sosiale mediene har jeg sider for skrivingen min, og sider om skribentforeningen jeg driver (avviklet 2016. Red. anm.). Her på bloggen vil du fort få et litt mer helhetlig bilde av meg. Ikke stykkevis og delt, men mer helhet. Kanskje blir du bedre kjent med meg som person. 

I tillegg til skribentliv, vil bloggen min også inneholde bloggposter innenfor temaet helse, og for meg er det veldig personlig - så personlig at jeg egentlig ikke vet om jeg tør. Jeg skriver bok om min oppvekst med alvorlig blødersykdom, og det er både krevende og utfordrende.

Men du, bloggen er for det meste «her og nå», jeg tror ikke du vil finne så mye om barndomstid og ungdomstid her. Noe blir det kanskje, men jeg tenkte jeg skulle konsentrere meg om voksenlivet.

Velkommen!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!
 


 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.
 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)