torsdag 22. august 2013

Inspirasjon til mot, men ikke overmot.

Nei da, jeg har ikke glemt hva jeg lovet leserne mine i forrige innlegg. Jeg var kanskje litt rask i går med å si at jeg er blitt litt modigere, men det gjelder jo ikke i alle ting eller situasjoner. Jeg har noen situasjoner, relasjoner eller temaer om du vil, som slett ikke går knirkefritt, på langt nær. Men en del av det har jeg fått bearbeidet mye bedre og bygget opp selvtilliten.

Jeg nevnte dette med mot, og inspirasjon til mot. Men mot, det innebærer ikke overmot. Det gjelder nok å finne en egen balanse på det der. En av de som har inspirert meg litt til å forsøke å ikke ta allting så høytidelig, og prøve å smile litt av enkelte episoder er min venninne Grete. Jeg ble opprinnelig kjent med Grete i 2008 i foreningssammenheng. Men fra den dagen var vi på nett gitt, ja ganske bokstavelig også, og spesielt da de sosiale mediene tok av for alvor. Grete har blogget i mange år, jeg er totalt nybegynner på dette i forhold til henne. Men det jeg skulle si, er at hun ofte gir seg selv ganske frie tøyler i blogginnleggene sine, og også i språket. Jeg er ikke alltid enig i alt hun skriver, på langt nær, men hennes mot til å publisere ser ut til å være ganske stort.

Og til slutt vil jeg få lov til å nevne den koselige blå boken Grete ga ut i 2006; "Tråkk ikke hunden på hårene".

Stå på, Grete! :-)


Foto fra ferie i Nord-Norge, 2013.

(Bildet ble tatt da jeg var på ferie i Nord-Norge i juli 2013.)

-----------------------------------------------------------Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hahaha undskyld at jeg ler, men tusen takk for omtalen... Det er nok mange som ikke er enige i det jeg skriver på bloggen, men bryr jeg meg? Nei :))) Jeg står for det jeg skriver, og noen ganger ja - strekker jeg nok strikken vel langt :)
    Stå på med blogginga Gro Jeanette - jeg veit du kan skrive, du har jo selv gitt ut bok... Den er snart aktuell igjen, "Desember". Kanskje legge den ut med litt PR nå rett før jul - nesten rett før :) Er veldig glad jeg har fått bli kjent med deg, vi er uenig i mye, men sånn skal det være for venner - ikke mene det samme hele tida... Ha en strålende fin fredag GJ - klem fra hu i Tromsø :)

    SvarSlett
  2. Jo takk for det, Grete :-) Ja det tar vel noen måneder enda før det blir advent og desember vet jeg, men takk for tipset! Jeg har skrevet om den boken i et eget blogginnlegg tidligere, se http://grojeanette.blogspot.no/2013/08/novelle-utgitt-i-bok-en-annen-jul.html og har også nevnt den enda tidligere. Og så var det jo flere medforfattere på den, det er viktig. Men den kan sikkert lenkes litt til nå fremover ja. Og jeg har flere eksemplarer her, til og med på billigsalg, hvis noen skulle være interessert :-) Det var nok reklame for i dag tror jeg. Riktig god fredag! Og kjenner jeg deg rett, kommer det vel et par blogginnlegg hos deg i løpet av helgen - kanskje hos meg også?

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)