fredag 2. august 2013

Rosa shopping!

Rosa kontorutstyr må
man ha!
(Foto: Gro Jeanette Nilsen)
I dag har jeg vært på rosa shopping - Ja, helt sant! Jeg gikk inn i bokhandelen på Manglerud for å kjøpe en - jeg gjentar - en eneste forhåndsbestemt ting. Så kom jeg ut igjen da, med ørten mapper og annet kontorutstyr. Og har selvsagt bruk for alt sammen. Det er ikke min feil at det var salg vel! Dessuten er jeg jo skribent og litt av en samler. De som kjenner meg godt, vet jo at hos meg kan man bli utsatt for frittgående papirbunker med manuskripter og andre ting.

Og du, jeg tør nesten ikke si det, men alle mappene var knall rosa! Helt ærlig, når jeg først trenger en mappe, kan den da like godt være fin å se på! Jeg blir ofte glad av glade farger. Noe som lyser opp rundt meg, noe fint å se på. Hvis du har en dårlig dag fra før, kan dette faktisk være med på å lyse litt opp i tilværelsen. Det er selvsagt ikke alltid det er like virkningsfullt men farger kan ha mye å si når det gjelder påvirkning av humør. Man trenger litt farger i hverdagen. Gjerne i dobbel betydning.

Etter mappefangsten avrundet jeg det hele med en kaffelatte på kafe' på Manglerud Senter.

Hvilken farge ville du valgt? På mappene altså, ikke på kaffen :-)


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!
 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)