onsdag 5. mars 2014

MER fisk nå?

Ja vel, så er jeg kjedelig da. Fordi jeg ofte spiser fisk 5-6 dager i uka. Men vent nå litt, helseministeren sier visst at jeg skal spise MER fisk! Betyr det at det lille fiskeavviket jeg har - fredagspizzaen - må kuttes ut? Eller må jeg putte fisk på pizzaen? Jeg spiser ofte andre ting når jeg spiser middag borte, ute osv. altså. Men i det daglige blir det gjerne fisk. Også Sushi inngår i kategorien fisk, så joda. Mange av lørdagene er dermed også tatt med. Ellers varierer jeg en del mellom laks, fiskekaker, fiskegrateng og så videre.

Fiskebilen kommer ofte på besøk i blokken, og det er stort sett av dem jeg handler fisk. Jeg er utrolig fornøyd med dette tilbudet! Hvis du har tilbud om fiskebil, anbefaler jeg å prøve det ut! Spesielt hvis du ikke pleier å handle der, men samtidig trenger nye middagstips.

Selv er jeg ikke den flinkeste til å lage middag fra bånn av og følge oppskrifter, jeg gjør det vanligvis veldig enkelt. Det kan likevel være inspirerende å se på bilder og lese oppskrifter.

Spiser du fisk?


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)