fredag 7. mars 2014

Tusen takk for inspirasjon og støtte!

Jeg tenkte at nå. NÅ har jeg virkelig lyst til å si litt om noen av mine inspirasjonskilder for tiden. De er der ute, og i det siste har jeg mottatt flere forslag til hvordan å komme videre i bokprosessen. Det er en stor prosess som krever mye av meg, og det er mange nederlag med alle de forlagene som forsøker å løfte meg opp litt ved å si at jeg skriver bra, men som likevel ikke tør å påta seg å utgi bok om en sykdom de knapt har hørt om. Og avslutter med å ønske lykke til videre. Jo, takk for det, men hva nå, liksom...


Og det er her disse fantastiske menneskene kommer inn i bildet. De av mine bekjente som sender meg forslag til forlag, forslag til folk jeg kan eller bør kontakte og så videre. Og som gjerne skriver lange mail om at de så gjerne vil at boken min skal utgis. Tusen millioner takk for all støtten oppi alt dette, folkens. Det er bare så fantastisk hyggelig! Tusen takk også for tilbakemeldinger på både blogg og mail fra folk jeg knapt nok kjenner, eller ikke kjenner i det hele tatt! Blir nesten satt ut jeg, av alle de flotte mailene! Jeg ønsker ikke å gå inn på konkrete forslag jeg har fått nå, det er ting jeg må undersøke nærmere. Noe av det har jeg satt i verk allerede.

Det får bli alt for i dag. Noen av de jeg har kjent lengst, som har vært med siden barndommen som jeg fremdeles har kontakt med, har også fått passet sitt påskrevet i selve boken. Fordi de fortjener det.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen
--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Så flott at du får hyggelige tilbakemeldinger! Det må bety veldig mye, særlig når jobben er gjort, og der er jo ikke jeg helt ennå. Denne helgen har jeg satt av til å lese og skrive, så får vi se om det blir inspirasjon ut av det :) God helg!

    SvarSlett
  2. Hei, ja en kan leve lenge på gode tilbakemeldinger! Det hjelper på selvtillit, arbeidslyst og troen på prosjektet, og det har utrolig mye å si! Lykke til du også, dette går veien (må vi jo bare tro!) Riktig god helg!

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)