søndag 2. mars 2014

På landsmøte med bløderforeningen, Klækken hotell.

Gro Jeanette Nilsen, på landsmøte med bløderforeningen.
Gro Jeanette
utenfor Klækken hotell.
I oktober 2008 gjorde jeg noe skummelt. Kjempeskummelt, ha ha. Jeg meldte meg på et helgeseminar med bløderforeningen. Som jeg har nevnt tidligere så hadde jeg vært på et kvinnekurs i 1999, men det var liksom så greit å forholde seg til, jeg har fortalt om det på bloggen tidligere, at den gangen bodde jeg på Vestli, omtrent ved der kurset skulle holdes. Ja, og så var jeg en gang jeg var med som aktivitetsleder på en bløderleir for barn på Åros Motell Camp i i 1993 som en sommerjobb.


 Men denne gangen i oktober 2008 på Klækken hotell i Hønefoss, var det for det første ikke bare jenter som enkelte av de andre samlingene, og i og med at jeg ikke hadde vært i miljøet på lenge følte jeg vel at jeg ikke kjente noen, og jeg fikk for å si det rett ut litt nerver i forkant av dette. Tvilen var ganske stor når det gjelder spørsmålet om å kaste seg ut i det eller ikke.

Fordi jeg følte meg litt usikker og alene, tok jeg med mamma, som også var medlem av bløderforeningen selv om hun altså ikke har sykdommen selv. I ettertid kan jeg tenke at det nok hadde vært lettere å bli kjent med de andre om ikke noen fra familien hadde vært med, men ok. Jeg følte meg usikker og hun syntes det hørtes veldig hyggelig ut, så da ble det sånn.

Det skulle selvsagt vise seg at det ikke var spesielt skummelt. Jeg traff til og med igjen folk jeg kjente fra før, selv om jeg riktignok ikke hadde sett dem på mange år. Jeg husker imidlertid at det egentlig var en stor seier å ha vært der, i og med at jeg hadde vært utenfor miljøet så lenge.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)