søndag 20. april 2014

Videre utvikling av bloggen.

I det siste har jeg gått igjennom ting på bloggen, slettet et par poster, oppgradert poster og planlagt nye.

Jeg har tidligere nevnt tilbakemeldinger jeg hadde fått på bloggen. Noen sier at jeg skriver om litt for mye på en gang, og at jeg kanskje burde vurdere å skrive en blogg om kun sykdommen, og en annen blogg om skribentliv, for eksempel. Jeg mener at det går ikke. Jeg har riktignok endret det ene temaet fra å hete «litteratur» til «skribentliv» som sagt, for å gi en enda nærmere beskrivelse av hva jeg skriver om innenfor det temaet. Men å dele temaene helse og skribentliv er umulig. Grunnen er selvsagt det at jeg skriver bok om egen helse. Det låser den saken.

Jeg kunne kanskje delt bloggen opp på en annen måte. Jeg kunne skilt ut det som er skjønnlitteratur, og laget en egen blogg om det. Altså; HL-romanen min, de skjønnlitterære diktene som ikke har med helse å gjøre osv. Det ligger en mulighet der altså.

Jeg har også fått høre at jeg i tillegg til de to konkrete temaene mine, blander inn for mye dagligdagse poster, a’la høytidsstoff, shopping, ferieturer og så videre... Og tro meg, jeg har et svar på det også. Mye av mitt liv dreier seg om sykdom. Jo da, skriving også! Men uansett, jeg vil gjerne vise, både for meg selv og andre, at jeg gjør vanlige ting og tenker vanlige tanker også. Hvis du skjønner. Og som jeg har sagt før; Hesteferiene mine hadde en enorm påvirkning på min helse, derfor er de også viktige, på sin helt spesielle måte.


Har du forresten sett at jeg har egne hovedsider på bloggen, og ikke bare ren blogg? Du finner den oversikten til høyre på alle sidene. Blant annet har jeg listet opp alle diktene mine som er representert på bloggen på en egen side, og lenket til relevante bloggposter. Meningen er å gi både deg og meg selv bedre oversikt.

Noe av dette du lurer på? Kanskje du har ideer om selve bloggen som jeg ikke har tenkt på?
Ordbruken til Gro Jeanette er avslørt av Wordle!
De hittil mest brukte ordene i bloggen min,
oppsummert av Wordle
.
(Foto: Gro Jeanette Nilsen.)


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!
--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)