mandag 19. mai 2014

I mål med et helt bloggår - vil du ha postkort?

Feirer et helt år med Gro Jeanettes blogg om skribentliv og helse!

Jeg la visst ut et lite hint på forrige bloggpost. Henvisningene til syttende mai i fjor og blogginnlegget Dagbok på nett som var helt i starten av bloggen min. Det betyr at jeg nå har kommet helt rundt, det første bloggåret mitt er over! Jeg er stolt over, etter å ha lagt bak meg 217 bloggposter pluss et par som er slettet igjen og et par som under konstruksjon (eller under tvil), å ha rundet et helt år med en så personlig blogg om helse og skribentliv.

Det tok litt lenger tid med dette blogginnlegget enn antatt. For etter å ha laget en kladd til innlegget og begynt å lage bildet i Photoshop, lagde torden og lyn strømbrudd her. Så da ble det mørkt gitt, bokstavelig talt! Etter å ha fått i gang PC'en igjen, var det bare å begynne på nytt!Strømbrudd er ikke spesielt moro, og i tillegg til PC'en synes jeg ikke det er noe gøy med tanke på medisinene mine som er avhengig av å ligge kaldt. Se gjerne innlegget Et kjøleskaps hemmeligheter. Men medisinene skal være mer holdbare enn tidligere, og kjøleskapet er jo kaldt en stund etter at strømmen er gått. Nå kom den tilbake etter kanskje en halvtime eller noe, så det var ikke noe problem, men det vet man jo aldri. Internett og alt kom tilbake. Fikk en streng beskjed fra PC'en om at jeg ikke hadde slått den av på riktig måte, ha ha, akkurat som om det var min feil.

Mitt første blogginnlegg på min personlige blogg, ble skrevet 19. mai i fjor. Jeg har henvist til det flere ganger før. Jeg har også i bloggen henvist til tidligere hendelser fra livet mitt ganske ofte, men selve bloggen ble startet for et år siden. Det føles bra, jeg føler meg "hjemme" i bloggen, på en rar måte. Spesielt med tanke på hvor usikker jeg virkelig var på om en så personlig blogg var noe lurt å skrive.

Da jeg begynte å blogge, og dette tror jeg ikke at jeg har nevnt før, tenkte jeg at jeg bare skulle holde på et år. Hvis det så ut som ingen leste bloggen min eller hvis jeg av andre grunner fikk kalde føtter og ikke greide eller ville fortsette, skulle jeg gi meg. Og planen har lenge vært kun et år.

Men nå vet jeg ikke lenger. Tror jeg har ombestemt meg, og heller fått kalde føtter når det gjelder å avvikle bloggen. Jeg ser at jeg har mange lesere, men få følgere som tør å følge offentlig, og vi får jo tro de har gode grunner til det. Som du skjønner er jeg fremdeles litt i tenkeboksen, men om jeg slutter å blogge behøver det jo ikke bli akkurat nå. Jeg har ikke bestemt meg. I begynnelsen hadde jeg faktisk noen perioder jeg stengte bloggen for andre lesere enn de registrerte følgerne. Dumt kanskje, men jeg var veldig usikker og måtte prøve meg frem. Jeg stenger ikke bloggen lenger, selv om tanken av og til slår meg når det gjelder de mest personlige postene. Jeg føler selv at jeg er blitt mye sikrere nå når det gjelder å vise frem bloggen, men gjør det jo ikke hvis ikke folk er interessert. Vil du at jeg skal fortsette å blogge og la bloggen fortsette å være offentlig? Støtt meg ved å melde deg som følger offentlig! På forhånd tusen takk!


For å vise at jeg setter pris på det, sender jeg deg et postkort med et av diktene mine, som ble trykket av et eksternt nettsted, og som jeg senere trykket opp flere postkort-kopier av. Enkelte fra nærmeste familie og venner har fått dette postkortet før, så dette gjelder nok mest dere andre. Sender så langt lageret rekker! Hvis du vil at jeg skal sende deg det, gi meg beskjed, og send med navn og adresse hvis jeg ikke har den fra før. Men som sagt; det gjelder kun de som melder seg som bloggfølgere offentlig. Må jo lage litt liv her :-)

Og ja; Gratulerer med dagen til bloggen min!

Vil DU at jeg skal fortsette å blogge?


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Hei og gratulerer med jubileum! Hipp-hipp! Torden og lyn får du se som fyrverkeri i anledning markeringen :) Klart du skal fortsette å blogge! Jeg synes det er trivelig å titte innom iblant, jeg kommenterer nok ikke på alle postene, og har jo heller ikke hengt med så lenge. Og så synes jeg jo jobben du gjør med ULFF og skriving ellers er mest interessant, så det er nok det jeg kommenterer mest på, men fint at du har flere temaer så blir det litt mer variert. Nå starter år numer to! :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det! Fyrverkeri ja. Selvsagt, det var jo det det var, hvorfor forsto jeg ikke det? :-)

  Det er selvfølgelig helt i orden at man kun kommenterer på det man ønsker å kommentere på, det gjør jo jeg også, jeg har ikke kommentert alle postene dine heller. Prøver å få lest alt, men det kommer litt an på om man har noe å tilføye om temaet, eller rett og slett har tid akkurat da. Opplever selv at jeg helst bør kommentere med en gang, så det ikke drukner i alt annet man utsetter "litt".

  SvarSlett
 3. Masse gratulerer. Jeg leser det meste nå som jeg er i havn, men kommenterer ikke alltid like aktivt. Mye av grunnen til det er at jeg gjerne liker å kommentere gjennomtenkt fremfor hver post. :)

  SvarSlett
 4. Hei, tusen takk for kommentar! Ja jeg synes også det er greit å tenke igjennom hva jeg skriver i kommentarer på de forskjellige bloggene. Godt at du er i mål med oppgaven din, da blir det mer tid til blogging :-)

  SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)