fredag 9. mai 2014

Noen av diktene mine blir muligens utgitt i en bok!

Det skjer litt av hvert om dagen, på flere plan. I det ene øyeblikket satt jeg her og jobbet med en del kontorting som jeg gjerne ville ha ferdig, og i det neste øyeblikket hadde jeg fått e-post om at to eller tre av mine dikt kanskje vil bli trykket i en bok! Utrolig gøy, da! Det er jo slikt som er den store drømmen til en skribent! Jeg synes ikke jeg kan si så mye om dette her og nå, ettersom
dette nok ligger litt frem i tid og prosjektet er såpass ferskt. Men det er altså ikke meg som er redaktør for den boken, såpass kan jeg si. Og nei, det har ikke noe med ULFF å gjøre, dette er eksternt men veldig spennende!

Siden redaktøren ikke har brakt detaljene ut i offentligheten "på ordentlig", kan selvsagt ikke jeg heller gjøre det, det forstår du sikkert. Håper bare at alt går i orden og at prosjektet er gjennomførbart. Jeg regner jo med det altså, men som sagt er det veldig tidlig ennå. Jeg kommer tilbake med detaljer når ting er litt mer sikkert og sluppet offentlig. Altså når jeg får lov til å "sladre".

Håper at leserne mine har hatt en god uke, og jeg ønsker dere alle en riktig god helg!

Les gjerne flere av mine dikt på Gro Jeanette Nilsen sine diktsider


Takk for at du følger bloggen min!

 -------------------------------------------------------------------------------------------- 

 Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

4 kommentarer:

 1. Hei! Så artig! Må være utrolig gøy å vite at diktene dine har vært med i en vurdering for en sånn utgivelse, og til og med muligens kommer med. Visste du at tekstene dine ble vurdert? Supergøy, satser på at du kan offentliggjøre mer detaljer etter hvert :)

  Fin helg til deg så lenge!

  SvarSlett
 2. Hei hei, takk for det! Ja, jeg vet nok mer etter hvert. Fikk høre at jeg kunne levere noen tekster innenfor et gitt tema, og svaret jeg fikk etterpå, var at to eller tre av dem er plukket ut og sannsynligvis kommer med. Jeg synes sånt er veldig gøy! Beklager sent svar, har vært bortreist hos familie siden i går.

  SvarSlett
 3. Hurra og gratulerer :)

  SvarSlett
 4. Hei, takk for det! Jeg pleier å være forsiktig med å gå ut med slikt før ting er helst over hundre prosent sikkert. Men det er jo veldig fristende å si noe også! Jeg har altså bare fått tilbakemelding på at det er sannsynlig at noen av diktene mine kommer med, men jeg har ingen garanti. Og jeg vet heller ikke hvilke av de diktene som ble innsendt som kommer med, selv om jeg vel har gjort meg noen tanker om hvilke jeg regner med at det er. Veldig spent på utviklingen av dette :-)

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)