onsdag 14. mai 2014

Kaffe med naboen - og litt kaffekrushistorie.

Kaffeekrus
Kaffekrusene er tømt, og min nabo har akkurat gått ut døren. Veldig koselig med litt kaffebesøk av og til. Jeg har utsatt det en liten stund fordi det har vært så mye å drive med. Og ja, jeg kaller henne nabo altså for hun bor i samme blokken, selv om det å definere kontakten med henne egentlig krever at man går igjennom fortiden, interessefelt, venners venner og venners familie enda en gang.


Kaffekrusene vi brukte har sin egen historie, de også. Jeg fikk dem av familiebladet Hjemmet i februar 2009, av en journalist som intervjuet meg i forbindelse med en helsesak som ligger utenfor det helsetemaet jeg vanligvis skriver om på bloggen. Du må gjerne ta en titt på artikkelen, men som sagt er det en litt annen helsehistorie. Det var et ganske personlig men hyggelig intervju, til tider kanskje litt vel internt? Jeg tok med en liten lenke til det også, ettersom jeg var inne på disse krusene.Takk for at du følger bloggen min!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)