mandag 26. mai 2014

Venter på informasjon om både bil og bok...

Som du kanskje forsto av forrige innlegg, ble jeg litt satt ut etter innbruddet i bilen min. I dag tok jeg kontakt med NAV, men der var det ikke så mye hjelp å få foreløpig, de sa jeg måtte vente til jeg fikk tilsendt brev fra politiet angående anmeldelsen. Men altså, jeg har en handicapbil, og jeg har tross alt ikke selv mistet dette parkeringskortet, men blitt frastjålet det ved innbrudd i bilen. Jeg hadde jo håpet på å få litt støtte og et midlertidig kort, men nei da. Og arbeidet med bilen min fra Riis bilglass sin side er jo heller ikke ferdig. Har ikke hørt noe i dag, men vet at de måtte bestille noen deler, så bestillingen ble vel gjort i dag den da, derfor kan det vel ta noen dager enda. Ting tar tid, så det tar vel en liten stund før alt er i orden igjen.

Jeg har imidlertid mye annet å drive med. Det var godt å få helgen til å summe seg litt, nå er jeg kommet litt mer tilbake til meg selv igjen. Det som har med bokprosjekt å gjøre går sin gang. Jeg har vært i kontakt med forlaget, men må nok bare smøre meg med litt mer tålmodighet. Men jeg er naturlig nok veldig spent på dette!


Håper at følgerne mine har det bra i det fine været :-)
Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! --------------------------------------------------------------------------------------------


Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)