søndag 1. juni 2014

Mye å ta tak i for tiden.

Jeg er blitt en god del bedre i ryggen, men synes det går litt sakte fremover. Har ikke så veldig vondt lenger, men det skal ingen ting til før jeg blir veldig sliten i ryggen og må sette, helst legge meg ned med en gang, og helst rette ut ryggen. Men det er ikke på langt nær så ille som det var, på ingen måte. Jeg kjenner likevel at det var veldig godt å ta det helt med ro i helgen. I og med at jeg som sagt var ute og spiste med gode venninner på onsdag, og det var jo også den dagen ryggen slo seg helt vrang, hadde jeg veldig behov for å roe helt ned noen dager og pleie helsa.


Til uka, eller rettere sagt i morgen er det mange ting å ta tak i. For det første må jeg ringe og spørre ang. det HC-beviset mitt, som jeg enda ikke har fått noe styr på. Et familiemedlem var innom NAV for meg før helgen, men det var bomtur, gitt. Jeg var veldig dårlig i ryggen og greide knapt å snu meg, det var derfor jeg sendte vedkommende, sendte med politirapporten, et brev samt legitimasjon, men nei da. Jeg måtte henvende meg et annet sted. Ganske typisk, ja. Fikk et konkret telefonnummer i allefall da, det er da noe. Så jeg får ta noen telefoner tenker jeg.


Jeg må også ringe tilbake til han som reparerte bilen min etter bilinnbruddet. Han ble ikke ferdig med det han skulle, fordi han måtte bestille noen deler. Men nå har det gått litt tid, så jeg får nok ta en telefon nå. Jeg har tross alt bil for forflytningshemmede, og da e det et poeng at ting er i orden så jeg kan bruke den!


Jeg har et par andre vesentlige ting jeg må ta tak i morgen også. Håper at jeg får noen svar i allefall, så jeg kommer litt videre. Jeg regner med at det kommer til å ta sin tid å få et nytt HC-kort, men jeg har ikke tenkt å gi meg. Men uansett om prosessen tar tid; jeg ikke bare håper, men forventer faktisk at jeg har fått svar på noen av spørsmålene mine i løpet av morgendagen!


Ja, og så er det 1. juni allerede. Håper at den første dagen i denne sommermåneden var mer spennende for deg enn for meg :-) Men nå kan det vel bare gå fremover?

2 kommentarer:

  1. Hei du! Jeg har hatt noen dager utenbys, g ligger litt etter. Og jammen har det skjedd litt av hvert hos deg! Så ille med ryggen, at så lite uhell kan skape så mye trøbbel. Godt at du er bedre! Håper du er god nok til å sitte på terrassen litt i blant, det er jo nydelige dager. Jeg jobber jo på dagtid, men nyter sommer på kvelden :) God bedring!

    SvarSlett
  2. Hei, tusen takk for det! Det går seg til, litt etter litt. Jo da, verandaen er fin å ha i disse dager, det blir noen kaffekopper der ute for tiden! Ja, du får sette deg litt i solen du også når du har tid :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)