lørdag 14. juni 2014

Svar fra Norges Handicap Forbund angående HC-saken.

En annen blogger tipset meg for  noen dager siden, om hvorfor ikke ta kontakt med Norges Handicap Forbund, angående HC-saken min og innbruddet i bilen for et par uker siden. Jeg tok tipset til meg, lurte litt på om det kunne være noe poeng i å gå videre med det, men fant ut at det skader ikke å prøve. Det er ofte sånn, at hvis jeg blir sinna nok i forbindelse med en sak jeg vet er urettferdig, kan jeg gå langt når det gjelder å si hva jeg mener.


Jeg sendte derfor en mail til NHF. Regnet vel egentlig ikke med å få svar annet enn takk for tipset, men jeg syntes at det var greit å i hvertfall ha gjort det jeg kunne. Men faktisk fikk jeg ikke bare et, men to svar!

De sa de var klar over problemet. HC-kortene er EU-godkjente, derfor sendes de ut av landet til store summer på svartebørsen. Jeg må jo si at her bør det ringe en klokke eller tre. Dette systemet fungerer jo tydeligvis ikke slik det er i dag, håper at de rette instanser får fart i sakene... Og helst i går, for å si det sånn. Jeg bør vel ikke gå enda  mer i detalj om hva som stod i de mailene, men de mente i alle fall at forslaget jeg kom med var godt, og noe de ville ta med seg videre. Men så er det igjen viktig å understreke at det altså ikke var meg som kom på ideen med å kontakte dem, men en annen blogger. Utgangspunktet mitt var jo bare å skrive om disse utfordringene på min personlige blogg.


Og som det stod i en av mailsvarene jeg fikk;
"Dette er jo bare trist for de som faktisk er avhengig av dette kortet. " (Sitat slutt.)

Og du, jeg har kanskje nevnt det før, men dersom du har en privat parkeringsplass hjemme, der du ikke trenger å bruke kortet, så ta det i alle fall med deg inn om natten! Det har jeg lært den siste tiden!


Var dette nyttig for deg? Del det gjerne med andre!

2 kommentarer:

  1. så flott at du tok kontakt med forbundet! Selv om det ikke skjer noe umiddelbart, bidrar du jo til at de flitter denne problemstillingen lenger fram i prioriteringskøen. At kortene sendes ut av landet høres jo ille ut, da er det vel et mye større marked enn jeg først trodde. Uansett, godt at det er kommet i orden igjen for din del :) Ha fin kveld!

    SvarSlett
  2. Takk for det! Ja jeg tok kontakt med dem. Lurte på om jeg skulle lenke til bloggen din som kilde i dette innlegget, men var ikke helt sikker på om du ville det. Men det kan fint gjøres i ettertid om du vil nevnes. Nå er kanskje poenget borte da, i og med at jeg skriver det her:-)

    Uansett, tror det var veldig greit å gi Norsk Handicap Forbund en tilbakemelding, og jeg håper inderlig at andre i en liknende situasjon gjør det samme. Det er lett å tro at det ikke er noe vits i å melde HC-innbrudd fordi NHF sikkert har hørt det før, repetisjon av dette tror jeg er helt nødvendig.

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)