torsdag 10. juli 2014

Mye inspirasjon i naturen!

Utsikten min til kattebenken!
Det satt to katter på en benk...
(Foto: Gro Jeanette Nilsen)
Det er sommer, det er varmt. Og nærmeste nabo har vepsebol under verandaen, inngangen er  på hjørnet som grenser til min veranda. Jeg har sittet mye ute og lest bøker, som jeg har nevnt i tidligere bloggposter. Forsøker å ikke se på dem (vepsene, altså), håper på å ikke bli stukket.

Lurer på hvor mange de er, tjue kanskje? Eller enda flere? Regner med at naboen vet om det, men jeg har ikke sett "vepseeieren" akkurat nå, har ikke villet ringe på om dette.
Husker med gru vepseseansen min i fjor, som jeg skrev om i bloggposten Krigen mot vepsebolet. Og lurer på om jeg skal gå til angrep igjen, det er jo viktig å føre tradisjoner videre? Ha ha... Nå vet jeg jo hvordan det gjøres, og siden jeg ikke kan se bolet, trenger jeg jo ikke fjerne det, bare fjerne vepsen...Men det fins koselige ting å se på utenfor verandaen min også. Det er mye i naturen som er både inspirerende og spennende. Jeg syntes det var litt artig, bildet jeg tok av to katter i dag. Dette ser ut som veldig koselig sosialisering i varmen!

Den ene katten gikk sin vei etter en stund. Den på benken ble sittende og speide etter den. Nå er de begge gått. Kunne nesten blitt en liten novelle, dette. Hvor skulle de etterpå? Ble de lei av hverandre? Eller av fotograferingen min? Eller det kunne blitt et dikt. Det satt to katter.... og så videre.


Er du glad i dyr?Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre! Og følg meg gjerne!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Høres ikke så trivelig ut med de vepsene da, mye kjekkere med et par katter! Du får unngå å ta med søte saker ut på terrassen, husker tidligere erfaringer med vepsebol over min uteplass og syltetøy på brødskiven en sen sommerfrokost for noen åpr siden... God helg!

    SvarSlett
  2. Nei, jeg har ikke tenkt å fore verken veps eller katter med syltetøy :-) Det får de finne et annet sted! Regner ikke med at kattene hadde latt seg friste heller av akkurat det pålegget, forresten :-)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)