onsdag 13. august 2014

Bloggen min på tredjeplass innenfor temaet skriving!

Jeg ble ganske overrasket da jeg leste på Bloggurat at bloggen min ligger på tredjeplass av de mest leste bloggene innenfor temaet skriving! Jeg ble ikke akkurat lei meg, nei! Tusen takk til deg som har bidratt til å plassere meg der! Samtidig ser jeg jo at det kun er noen ganske få personer som følger bloggen min offentlig. Jeg setter også ekstra stor pris på dem, noe jeg håper de vet, og som jeg kanskje bør fortelle dem oftere!

Som jeg fortalte i forrige blogginnlegg, har jeg hatt en liten opprydningsaksjon som har gått ut på å kopiere noen av skribentpostene over til ULFF-blogger  (en skribentblogg jeg også driver i forbindelse med Unge Lovende Forfatteres Forening - ULFF.).  Jeg syntes at noen av postene mine passet veldig godt der tematisk. Men de fleste som er kopiert over, ligger jo fremdeles her på min personlige blogg også. Og ULFF-blogger får ikke det mest personlige av skrivingen min, på ingen måte. Det ender her, garantert.Jeg forsøker å være personlig når jeg knytter skrivingen sammen med utfordringer rundt blødersykdommen min. For noen høres kanskje den kombinasjonen litt uvant ut, men for meg er det blitt naturlig i mange sammenhenger. For tiden sliter jeg fremdeles med en skulderblødning som ikke er helt god, og som insisterer på å være til stede. At jeg ikke liker det, bryr den seg ikke om. Sånt kan være litt slitsomt.
Vepsediktet mitt som jeg tidligere har fortalt om, og som jeg fikk mail om at skulle komme på trykk i avisen,  har jeg ikke sett noe til, så det har jeg vel mer eller mindre gitt opp. Men jeg har ganske mange andre ting på gang!


Her ser du en printscreen av topp fire-listen over de mest besøkte norske bloggene om temaet skriving, der jeg som du ser er oppført på plass tre. Håper det er i orden at jeg kopierte den hit.

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)