lørdag 9. august 2014

Fullmåne - til inspirasjon og kreativitet.

I dag har jeg hatt familiebesøk en del av dagen, men nå er tiden kommet til bloggskriving. Fremdeles ikke helt bra i skulderen, men det går seg vel til.

Å se på fullmåne - eller også måne som er bare nesten rund, er veldig flott! Her er et bilde jeg tok fra verandaen nå i kveld. Det er noe med lyset fra månen. Det gir inspirasjon og kreativitet på en helt spesiell måte, er det mange skribenter og andre kunstnere som sier.

Jeg er helt enig. Månen gir en flott stemning!

Håper at leserne mine har det bra!

Er du glad i månen?




Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Heisann! Jeg er fortsatt på ferie, derfor litt stille fra meg, men kommer sterkere tilbake :) Jeg digger månen, egentlig i alle faser. Måne, gjerne i selskap med drivende skyer, er superfascinerende, helt klart! Inspirasjon vet jeg ikke (må nok øve litt), men stemning absolutt! God helg til deg!

    SvarSlett
    Svar
    1. Mange takk for det. Ja, drivende skyer er også flott å se på, plutselig kan de nesten likne på dyr eller mennesker :-) Fortsatt god ferie!

      Slett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)