fredag 29. august 2014

Sortering av manusnotater...

I dag tok jeg jobben med å sortere gamle manusnotater. Å skrive bok handler ikke bare om selve manusskrivingen. Det må innimellom sorteres litt også. Jeg har skrivebøker som jeg har ført notater i.  En kladdebok til hvert prosjekt. En til boken om livet mitt med sjelden blødersykdom, en til HL-romanen jeg arbeider med og så en hvor jeg samler ideer til noveller og dikt. Ryddig, ikke sant? Sånn var det i allefall tenkt. Altså, det skal selvsagt inn i sine respektive manuskripter, men før det kommer så langt, tenkte jeg det var greit å samle det i skrivebøker.

Så er det alle de løse lappene da... Når jeg skal forte meg å notere noe før jeg glemmer det, når jeg egentlig er på vei til drømmeland, eller jeg skal huske å skrive ned noe før jeg stikker i butikken. Rydder opp i det senere. Men gjør jeg det? Hm... Jeg vet jeg har skrevet et essay om dette tidligere en gang, det burde jeg kanskje finne frem merker jeg.


Nå er jo noen av manusene mine ganske så ferdige, men en del av notatene må en liksom ta vare på likevel, synes jeg. Ikke alt selvsagt, men en del.


Jaja, tror jeg må finne drømmeland nå, gitt. Vi høres vel?

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)