tirsdag 23. september 2014

Oppdateringer på hovedsidene i bloggen.

Joda, jeg fikk litt ut av dagen selv om jeg forsov meg litt til å begynne med:-)I kveld har jeg gått igjennom noen av hovedsidene på bloggen min. Rettet litt her og der; pirket litt, med andre ord! Det handlet for det meste om å gjøre ting enda mer konkret enn det var i begynnelsen. I starten var jeg ikke så flink til å snakke helt konkret om sykdom og helse, så det trengtes en liten justering her og der. Jeg har fått mer trening, og er kanskje blitt litt modigere også? Fremdeles ser jeg at jeg ofte ikke er konkret nok altså, men det kommer seg, liker jeg å tro.Det er gjerne sånn vet du, at når det begynner å bli en stund siden man har skrevet en tekst, frister det å oppdatere og rette litt. Du kan jo stikke innom sidene mine om du har lyst, du finner dem alltid på høyre side av bloggen, over bildet.


Og bloggen min er jo litt todelt den, men det er også litt av vitsen, ettersom jeg skriver en blogg om egen sykdom og samtidig skriver bok, det er ikke så lett å gjøre det på
en annen måte. Noen steder finner du rene skribentposter, andre ganger rene sykdomsoppdateringer, men like ofte en kombinasjon av dem begge. Iblant skriver jeg også om helt andre skribent-ting, setter inn dikt, forteller om litteraturrelaterte ting jeg har vært med på, og så videre. Jeg håper og tror at selv om hovedtemaene mine helse og skribentliv er ganske klare, vil det likevel være litt variert innenfor dem. Jeg tar imidlertid veldig gjerne i mot tilbakemeldinger, hvis du mener noe om måten jeg har lagt opp det hele på. Jeg har jo blogget snart halvannet år, men en blogg er som kjent stadig i utvikling, det er jo litt av vitsen.


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

5 kommentarer:

 1. Det er moro å skrive nettdagbok. Jeg har jo snart blogget i 11 år, så tiden flyr virkelig. Bloggen din er så fin og velgjort, og det er en fryd å følge deg :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk, så koselig å høre! Ja, det føles bra i blogge. Jeg synes stadig jeg lærer noe nytt, både om selve bloggingen, om meg selv og om andre :-) Veldig hyggelig å ha bloggvenner også, det er alltid like spennende med nye kommentarer! Jeg har faktisk meldt meg på et bloggkurs som jeg skal på om kort tid. Selv om jeg har blogget en liten stund, tenker jeg at det kanskje er et og annet tips å plukke opp :-) Ser at du har oppdatert bloggen din, har ikke fått lest ordentlig enda, skal se på det i løpet av kvelden!

  SvarSlett
 3. Takk for det. Ikke tenk på at det har hast. Jeg er jo en distre treiging som ofte bruker noe tid på å lese. Du er mye kjappere til å lese enn jeg ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er vel litt opp og ned noen ganger med meg også, men det skal jo være hyggelig å blogge og kommunisere via bloggen, så man tar det i det tempoet det passer. Det er ikke alltid jeg svarer med en gang selv heller. Men nå har jeg i allefall vært inne på bloggen din og svart :-)

   Slett
  2. Japp, og jeg er en smule introvert, og liker derfor å tenke før jeg svarer. Takk for svar :)

   Slett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)