tirsdag 23. desember 2014

Har ikke hørt et eneste ord...

Jammen fikk jeg tid til å skrive litt innimellom likevel i dag. Kommer rett fra førjulskaffe hos en nabo, og skal bort i kveld også i Lille Julaften-lag. Veldig koselig og travelt i førjulstiden!

Ellers så må jeg jo si at jeg er veldig skuffet over at jeg ikke hører noe fra folk jeg har kontaktet i forbindelse med bokprosjektet mitt. Jeg fikk et raskt foreløpig svar i slutten av november, bare om at mail fra meg var mottatt, men at de skulle komme tilbake til saken. Men hørte jeg noe? Nei da. Ikke et eneste ord.


Jeg ble litt usikker, og utrolig skuffet, ettersom dette er folk jeg har vært en del i kontakt med.  Jeg er klar over at folk er opptatt med andre ting nå rett før jul, men mailen min ble jo sendt i slutten av november…! Fikk et foreløpig svar ganske fort med info om at de skulle komme tilbake til det, men jeg hørte aldri noe mer. Jeg får jo håpe at det er fordi de får mange henvendelser og har mye å gjøre, ja så mye at de faktisk ikke har noen mulighet til å svare meg! Men jeg synes faktisk man må kunne forvente å få et skikkelig svar, ikke bare et ut-i-det- blå-svar med utsettelse på ubestemt tid. Denne saken vil jeg komme tilbake til, vær sikker...

Nei, nå tror jeg at jeg vil glemme det hele for noen dager og ferie jul! Er helt sikker på at i allefall det blir veldig koselig!

2 kommentarer:

  1. Hei! Kjedelig å måtte vente lenge på svar, ja. Men det er sikkert flere enn den ene personen involvert, og som du sier, desember er travel. Har vært der selv, man skal komme à jour før årsskiftet med alt man ikke rakk om høsten, og *pling* så er det jul, gitt.

    Synes du skal sende en hyggelig og kort påminnelse over nyttår, hvis innboksen er full kan et sånn hint være det som skal til :)

    SvarSlett
  2. Ja, jeg skal gjøre det. Mulig jeg sender den enda tidligere, vi får se. Men akkurat når det gjelder denne konkrete saken, kommer jeg ikke til å gå spesielt mye lenger rundt og vente på dem altså, men dropper dem og går videre. Synd men sant...

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)