tirsdag 27. januar 2015

Fra regelbrudd til inspirasjon.

Dagen startet med besøk av hjemmehjelpen, ganske normalt til mandag å være. Føler ellers at jeg har vært litt utav min egen rytme i dag. Etter å ha hatt mye besøk i helgen som sagt, og endevendt og byttet ut møbler var det i grunnen greit å ha litt tid alene etter at hjemmehjelpen var gått. Og i og med at jeg også endevendte rutinene mine i går hva gjelder hjemmetransfusjon, så skulle jeg jo hoppe over det i dag, i følge avtalen min om forebyggende behandling.
Bare endringer og kaos i dag altså, med andre ord, men det var min egen feil at jeg ikke tok medisin når jeg egentlig skulle! Jeg burde holde meg til det systemet jeg selv har laget når det gjelder dette. Men går det ikke, så går det ikke. Noen ganger blir det unntakstilstander, og da får man bare gjøre så godt man kan for å lappe over.

Men nå i kveld fikk jeg tilbake inspirasjonen og fant den roen jeg kanskje trengte. Har fått jobbet en god del med ting som skal sendes ut i forbindelse med skribentforeningen ULFF, saker som sto i den berømte ventekøen og bare ventet på å bli behandlet. Har gjort ferdig noen slike, og gjort halvferdig noen andre.


Jeg har også tenkt mer på noen konkrete skriveplaner, eller snarere videreutvikling av disse, samt fått oppdatert litt på bloggen et par steder jeg så at det trengtes for at den skal bli enda mer konkret. Håper at leserne mine har hatt en fin mandag!

 

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Leste nettopp om hektisk helg med nye reoler og gode hjelpere! Spennende å organisere litt i nye hyller, er ikke så rart om det inspirerer. Blir litt som å rydde i skrivebordskuffen, det :) Så får heller medisineringen gå seg til igjen.

    SvarSlett
  2. Takk for svar! Ja, det er greit når man får ting på plass og ting ordner seg, helt klart :-)

    SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)