onsdag 7. januar 2015

Trengte flere bøker, brukte gavekort!

I dag har jeg vært på shopping. Vel, det var en kort shoppingtur, men den var ganske effektiv. Hovedmålet med handleturen var å kjøpe to bøker jeg på forhånd hadde bestilt. Det var to eksemplarer av boken Livsglede, av Lise Askvik, som jeg tidligere har fortalt at jeg har to diktbidrag i. Jeg skal bruke bøkene som gave. Den ene til mamma (hun vet det på forhånd, så det gjør ikke noe at jeg sladrer). Det er en forsinket julegave på grunn av at hun fikk et provisorisk hjemmelagd gavekort på et ukebladabonnement, men gjerne ville ha boken i stedet (!). Finner på noe annet i tillegg da, så prisen blir lik. Den andre boken er en bursdagsgave til en annen person. Jeg kan ikke gå noe mer inn på det. Just in case... Kan eventuelt se om jeg kan komme tilbake til det en gang.

Jeg fikk samtidig benyttet meg av et gavekort hos Ark bokhandel som jeg fikk til jul fra familie, som jeg har nevnt en gang før. Synes for øvrig at det med gavekort er kjempesmart, spesielt når man ikke har en konkret ønskeliste eller ikke vet hva den enkelte har av ting og bøker fra før. Mottakeren må bare passe på å holde seg oppdatert på når utløpsfristen er, og huske hvor man oppbevarer kortet!

Jeg handlet samtidig inn noen nye ringpermer og skilleark. Sånt som skribenter aldri får for mye av, vet du! Nå hadde de salg med 3 for 2, og sånt liker jeg!

Jeg er forresten klar over at det er flere ting fra listen over gaver jeg fikk til jul som jeg ikke har kommentert enda, men absolutt bør kommentere på bloggen min. Det er ikke glemt, men det kommer en egen bloggpost om det.


Lese flere av Gro Jeanette Nilsens dikt?

Har du noen gang glemt å benytte deg av gavekort du har fått?Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Se der ja, effektiv shopping er bra! Jer som du vet i tilsvarende situasjon, men gavekortet utløper ikke ganske ennå, så jeg kan ihvertfall tenke i noen dager til.

    Tror ikke jeg har glemt å bruke gavekort, men det har vel hendt at de blir brukt til noe utenom planen, og gått i det store sluket istedet for å bli en konkret gave som kanskje giveren hadde tenkt. Men det er jo en gave det også :)

    SvarSlett
  2. Takk for kommentar! Ja, det er lett for at gavekort og pengegaver går til andre ting enn de var tiltenkt. Typisk det der. Man må nok være streng med å øremerke gaver for det de er tiltenkt! Men denne gangen var det bare artig, jeg skulle jo uansett kjøpe de gavene.

    Ganske kjedelig om man ikke finne gavekort man vet man har, når man trenger det. I mellomtiden renner fristen ut. Tror ikke jeg har vært i den situasjonen, heldigvis.

    SvarSlett

Har du lyst til å svare på dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)