torsdag 26. februar 2015

Leker med ord på bloggen!

Ordbruken til Gro Jeanette er avslørt av Wordle!Bloggeren Fivrelden satte meg på tanken her om dagen, om å se litt mer på programmet Wordle igjen. Jeg lagde jo noen artige Wordle-bilder av tekster og av bloggen min for en god stund siden, men nå hadde jeg glemt det bort i farten. Den gangen jeg ble kjent med det programmet for en god stund siden, satte jeg opp et Wordle-bilde  for eksempel i blogginnleggene Enda mer hestemimring  og Videre utvikling av bloggen.


Jeg lagde også noen sånne ordbilder av enkelte manuskapitler, bare fordi jeg ville prøve det ut, tror ikke jeg la noen av dem  ut på nett. Men det er også en god ide for deg som skriver på manus. Nå har jeg som du ser laget et nytt Wordle-bilde, ut i fra bloggen min.

Takk for at du følger bloggen min!

4 kommentarer:

 1. Hei, takk for link og fordi du ble med på å leike, Den ble riktig flott :)

  SvarSlett
 2. Takk for det :-) Ja, moro dette her, og de er så fine som illustrasjoner på bloggen, synes jeg! Og det er alltid like spennende hvilke ord som kommer opp:-)

  SvarSlett
 3. Hei! Plutselig fikk jeg en assosiasjon til gamle dagers "Vi beklager, teknisk feil" - hehe :)

  Artig med sånne tekstbilder, rent meditativt. Og det var forresten en artig idé å prøve det på et manus. Kanskje man kan bli bevisst på hvilke ord som går igjen, og ev. forsøke å variere litt mer. Vi har nok alle enkelte favoritter som brukes mye :)

  SvarSlett
 4. Teknisk feil ja, jeg husker den :-)
  Ja, prøv det på manus! Det er både morsomt og interessant! Helt klart lærerikt også :-)

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)