søndag 15. mars 2015

Å være i dialog.

Jeg vil starte med å takke for alle de flotte kommentarene jeg fikk på min forrige bloggpost Å fokusere på riktig manus - også med kamera. Utrolig hyggelig at bloggpostene mine engasjerer!

Og ja, jeg synes jeg har fått samkjørt de sosiale plattformene mine litt bedre. Det går også en del tid med på å svare på andres blogger, og kommunisere med bloggere som skriver om temaer jeg er opptatt av, for eksempel skriving og litteratur. Når det gjelder litteraturbloggere jeg kommuniserer med, vil jeg spesielt trekke frem Hr. Kreatur og Fivrelden. Det er så hyggelig å kunne gi og motta litt seriøs respons. Å være i dialog med andre bloggere er inspirerende!

Det er riktig at jeg har nevnt disse litteraturbloggerne i tidligere innlegg også, men det som er bra, tåler som kjent gjentakelse. Jeg kommuniserer jo med andre bloggere også, både innenfor helse og annet, men nå var det mest disse to jeg nevnte jeg syntes trengte en aldri så liten påskjønnelse :-)Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette

7 kommentarer:

 1. Ah, takk fordi du nevner meg. Det settes pris på og er veldig hyggelig :) Å kunne trekke inn litt fag er hyggelig :)

  SvarSlett
 2. Så fint at du syntes det var greit da! Jeg er litt usikker når jeg lenker til andre bloggere uten å spørre på forhånd, men jeg gjør det som sagt for å vise at jeg setter pris på dere som er så ivrige til å kommentere på blogginnleggene mine:-)

  SvarSlett
 3. Det er veldig hyggelig, og det er en ære å dele denne plassen med Hr. Kreatur, som i mine øyne har en svært god blogg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, fivrelden! Kjekt å bli nevnt sammen med deg også :)

   Slett
 4. Ups, denne glemte jeg å svare på. Det er veldig hyggelig å være i dialog med dere begge, og dere har begge to veldig fine og inspirerende blogger! :-)

  SvarSlett
 5. Oi da! Så stas å bli nevnt i en så fin sammengeng! :) Jeg setter stor pris på dialogen vår, Gro Jeanette, jeg tror faktisk at du skal ha litt av æren for at jeg fortsatt er aktiv på skrivebloggen! Det er inspirerende både for blogging og skriving ellers å ha noen kontakter. For innspill og kommentarer, ja, men det er jo også spennende å følge med på hva du og andre holder på med. Stå på! :)

  SvarSlett
 6. Tusen takk for veldig fine ord! Kjempehyggelig at du sier det! Ja, hvis jeg kan være med på å inspirere til videre litteraturblogging, så er ingenting bedre enn det! Veldig glad for alle dine fine og inspirerende kommentarer på bloggen, og det er spennende å følge med på bloggen din også!

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)