mandag 16. mars 2015

Har mottatt et midlertidig svar.

Av og til synes jeg det blir litt vel mye venting. Er det det som er meningen med livet? Kanskje ikke... Jeg nevnte i et tidligere blogginnlegg at jeg ventet på svar angående en tekst jeg hadde sendt fra meg.

Det er mye venting i skribentliv. Tro du meg. Ofte greier man fint å skrive på andre prosjekter samtidig som man venter på svar. Og for all del, jeg har jo bloggen. Likevel greier rastløsheten å smyge seg innpå meg, og gjør meg litt ukonsentrert.


I det siste har jeg drevet mest med research. Søkt opp diverse nettsteder og trålet dem opp og ned. Innimellom er det nyttig, for å finne den informasjonen man leter etter. For å finne det som er verdt å titte nærmere på. Og imens jeg gjorde det, tikket en mail inn her, om at det prosjektet jeg hadde sendt inn tekst til, er utsatt en stund på grunn av kapasitetsmangel. Det var altså verken avslag eller noe antattbrev i første omgang, kun en utsettelse.

Ok, da blir det en omgang til med venting på akkurat det prosjekt, men det kom i allefall en orienteringsmail, og det ble jeg glad for. Det er alltid veldig fint, så vet man hva man har å forholde seg til. Og ja, det er håp i hengende snøre!


Vi høres :-)


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!
Les gjerne mer om Gro Jeanette

2 kommentarer:

  1. Så fint med en tilbakemelding, selv om det ikke var noe klart svar. Nå vet du ihvertfall at de har mottatt teksten din, og at du får beskjed så snart det skjer noe mer med det prosjektet. Hm, hva skjer hvis det går lang tid og du har lyst å bruke den teksten til noe annet, står du fritt til det?

    Jeg har også brukt litt tid på epost i dag. Har nå to noveller til vurdering, og kan skrive under på at det er vanskelig å konsentrere seg om noe nytt når man går og venter. Men den ventingen kommer man jo ikke utenom, like greit å venne seg til det først som sist :)

    SvarSlett
  2. Hei! Tusen takk for kommentar! Jeg forsto det vel sånn at jeg har mulighet til å bruke teksten til noe annet men i så fall passe på å trekke den tilbake fra de den er hos. Jeg har jo ikke skrevet under på noen kontrakt eller noe, så trekke den tilbake kan jeg nok ja. De ga et ca. tidsperspektiv for når de tenkte å gjenoppta saken, og det hjelper mye.

    Så spennende med noveller til vurdering! Supert, da er det noe som skjer, og det er bare å henge med :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)