lørdag 21. mars 2015

Fredagskveld på inspirerende forfatterforedrag.

I går var jeg på et forfatterforedrag. Anledningen var forfatter Benedicte Meyer Kroneberg i samtale med sin redaktør, om hennes siste roman I beste mening. Foredraget var i regi av Cappelen Damm.

Jeg syntes arrangementet så hyggelig og interessant ut, da jeg fant det på nettet for en ukes tid siden, og foreslo dette som en forfatteraktivitet vi i ULFF kunne dra på. Tanken var at dette kunne virke inspirerende og motiverende for egen skriving. Man kan jo drømme seg bort og tenke på hvordan det vil bli med vår egen signering av bøker i fremtiden…


Jeg møtte ei av de andre i ULFF sitt styre et kvarter før arrangementet startet. Og det var en hyggelig litterær aktivitet på en fredagskveld, med god velkomstdrink og medfølgende potetgull, og salg av mer drikke i baren. Joda, dette så lovende ut. Det tok kanskje litt lang tid før arrangementet faktisk kom i gang, men det må en kanskje regne med på et slikt arrangement for å bygge opp stemningen?

Foredragssalen var ganske full, og det var boksignering og boksalg, som seg hør og bør på en slik kveld. Så ja, da at arrangementet var ferdig, visste vi fra ULFF at det bare var å komme seg hjem og drømme og arbeide videre mot egen utgivelse og bokarrangement…


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Dette høres spennende ut! Så flink du er til å få med deg sånne bokbad eller hva det nå kalles. Jeg burde også komme meg litt ut på sånne arrangementer. Sikkert greit nok om det drøyer før selve programmet starter, hvis du har noen å prate med. Vet ikke om det er lett å komme i prat med ukjente, eller om de fleste er der sammen med noen. Er nok litt kjedelig å vente lenge hvis man sitter alene. Men det gjorde jo ikke du! Skriv gjerne litt om hvordan du finner frram til sånne happeninger - sjekker du forlagenes nettsider eller andre steder?
    God søndag!

    SvarSlett
  2. Hei! Ja, jeg synes slike bokbad og liknende er fine arrangementer! De er både en god avkopling fra egne skriveprosjekter og flotte innslag i litteraturverdenen! Jeg skrev først et langt svar til deg her, men fant deretter ut at jeg skulle lage en egen bloggpost i stedet om dette. Den kommer straks!

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)