torsdag 9. april 2015

Hjertesukk om kommentarfelt og tilbakemeldinger.

Kjære leser! Jeg har de siste dagene mottatt mange kommentarer på bloggen min. Og jeg er utrolig glad for bloggfelleskapet jeg har med flere andre bloggere her, og for veldig flotte og konstruktive tilbakemeldinger fra dere!


Likevel må jeg nok tillate meg å komme med et lite ønske og et godt råd til flere av dere andre som sender inn bloggkommentarer fullstendig anonymt, der det altså står "Anonym" i navnefeltet. Jeg har fått mange veldig hyggelige slike tilbakemeldinger, noen er ganske rørende og virkelig veldig hyggelig. Dere aner ikke hvor gjerne jeg vil publisere de kommentarene.


Problemet er at disse anonyme personene nesten alltid legger ved lenker til sitt eget nettsted eller et nettsted som de vil at jeg (og leserne mine) skal besøke, og i noen tilfeller ser det ut som ren spam. Hvis det ligger ved en slik ukjent lenke, uansett hva slags, fra folk som helt sikkert har gode grunner til å kommentere anonymt, blir kommentaren avvist med en gang, den blir aldri lagt ut. Jeg har skrevet om dette temaet på bloggen min før, og håper dere som dette gjelder kan være så snille å respektere dette.


Altså; Dersom jeg allerede kjenner deg er det selvfølgelig helt i orden, men dersom avsenderen kaller seg selv Anonym (altså ikke har tatt seg bryet å lage seg et alias en gang) og i tillegg legger ved en mistenkelig lenke som de gir utrykk for at de svært gjerne vil jeg skal besøke, blir de ikke vurdert en gang, men blankt avvist. Dessverre. Ta det ikke personlig, dette er rent generelt. Jeg er nødt til å gjøre dette for å beskytte bloggen og meg selv, samt de øvrige leserne mine. Som du skjønner er ikke dette ment til alle de fantastiske bloggerne, men til spammerne.


Når det kommer en hyggelig tilbakemelding fra en person som gir god og konstruktiv tilbakemelding om bloggen min og er hyggelig, har jeg selvfølgelig veldig lyst til å legge kommentaren ut! Jeg blir glad hvis du mener noe om bloggen min, enten det gjelder hovedtemaene Skribentliv og helse, eller for eksempel designet og selve innholdet.
Du er hjertelig velkommen til å kommentere, men vennligst uten medfølgende lenker. Helt i orden om bloggreferansen din følger med i headingen som normalt, selvsagt, men ekstra lenker inne i selve meldingen er jeg skeptisk til. Håper på forståelse for dette. Takk.


Imidlertid tar jeg gjerne en konstruktiv diskusjon, dersom du har gode argumenter. Er du veldig uenig med meg? Kan du gi meg gode grunner til å publisere anonyme ukjente kommentarer med skumle lenker? Jeg trenger gode råd, kanskje jeg er helt på feil jorde nå og burde slippe gjennom alle?


Blir glad for argumenter. Uten skumle lenker. Hvis du mener noe om denne saken?


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg, se Åndsverkloven.


4 kommentarer:

 1. Jeg forstår deg. Det hender jeg slipper gjennom anynoym, men disse tilbakemeldingene blir grundig lest først og linkene sjekket. For min del er det viktig å vurdere alle tilfellene grundig :)

  SvarSlett
 2. Takk for støtten, Fivrelden! Det gjør godt at noen skjønner meg! :-)

  SvarSlett
 3. Hei fra ferieland! Støtter deg i å ikke legge de kommentarene ut. Mange er nok spam, ja. Jeg fikk mange sånne tidligfere, men har ikke sett dem på ganske lenge nå, når jeg tenker meg om. Ellers - god helg! :)

  SvarSlett
 4. Hei! Tusen takk for støtten, og god helg tilbake! Kos deg i ferieland :-)

  SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget? Jeg blir glad for å høre fra deg! :-)