mandag 20. april 2015

Mandag formiddag sitter ofte som spikret!

I siste bloggpost gikk jeg litt tilbake, ja helt tilbake faktisk, til dagbokskrivingen fra barndom og ungdomstid.

Nå har vi startet på en ny uke, og jeg har sittet og planlagt litt forslag til fremtidige bloggposter og andre ting, og sett igjennom ting i forbindelse med manusarbeidet mitt. Det er mange ting å ta hensyn til i manusarbeid, som i det virkelige livet.

Ja, du som har fulgt bloggen min vet jo litt om at mange av mandagene mine er så godt som på forhånd planlagte. Til nye lesere kan jeg jo gjenta at jeg på grunn av min kroniske blødersykdom får hjemmehjelp annenhver mandag. Hun støvsuger og vasker gulv her. Og er verdens mest fantastiske menneske. Vi går veldig godt sammen, og det er så hyggelig! Jeg har skrevet om dette tidligere også på bloggen min.

Men nå var det faktisk en hel måned siden hun hadde vært her, ettersom 2. påskedag falt på en av hjemmehjelp-mandagene mine. Når hun ikke kan komme forsøker jeg å støvsuge litt selv, men det kommer litt an på hvordan helsen min er akkurat da, eller om jeg kanskje føler at jeg bør gjøre det fordi jeg får besøk av venninner eller noe. Men i dag ble det i alle fall fint og rent!

Hjemmehjelpen er her halvannen time. Etterpå når hun har gått venter blødermedisin som er fast innslag tre ganger i uken. Så du skjønner at de mandagene hjemmehjelpen er her, har jeg hele formiddagen besatt, ja faktisk spikret! :-) Men det er fint å ha litt rutiner på ting. Jeg gjør mange andre sånne ting på mandager også. For eksempel er det ofte da jeg ringer sykehusapoteket og bestiller mer medisiner dersom jeg begynner å slippe opp. Men akkurat nå har jeg et fint lager, så det var ikke nødvendig i dag.


Ha en fortsatt fin mandagskveld :-)

PS: Hvordan er dine mandager?


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

Les gjerne mer om Gro Jeanette Nilsen


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)