mandag 20. april 2015

Medbrakt PC på sykehus og rehabilitering.

Fint med bærbar PC på sykehus og rehabilitering!
Fint med bærbar PC på
sykehus og rehabilitering!
Bloggeren Herr Kreatur, sa noe i et av sine blogginnlegg som ga meg en ide' til et nytt blogginnlegg. Han sa noe om PC og Laptop, og det skal jeg også gjøre.

I 2009, da jeg skulle opereres i ankelen på Rikshospitalet og reise på Cato-senteret til opptrening kort tid etterpå, kjøpte jeg en Laptop. Eller rettere sagt, det var et familiemedlem som tok seg av den biten og handlet for meg. Etter mitt sykehusopphold skulle jeg være en hel måned til opptrening på Cato-senteret, og der trengte jeg absolutt en Laptop. Jeg hadde vært der en gang tidligere, og visste det fantes en felles-PC som alle kunne bruke. Flott det altså, men det resulterte i konstant kø. Derfor Laptop.

Laptop'en min og jeg ble gode venner vi, og når jeg slo den på, til tross for store smerter, var det som om jeg ble sugd inn i laptop'en og glemte verden rundt meg og nesten smertene også for en liten stund!

På den tiden var det alfa og omega å kunne holde kontakten med de andre i skribentforeningen ULFF fra sykesengen, ettersom vi var i gang med å skulle utgi juleboken Desember, og det var viktig å være i dialog med deltakerne. På bildet ser du forresten den nevnte laptop'en, men akkurat det bildet tok jeg da jeg hadde besøk av familie her hjemme. Jeg har redigert bildet sånn at de som opprinnelig er med der ikke blir avslørt.


For å være helt ærlig, har jeg den laptop'en enda, men den er ikke i bruk fordi den ikke virker... (Hvorfor har jeg den da?) Hehe. En venninne sa en gang at kanskje det går an å få liv i den igjen. Inntil videre tar den en liten hvil, som har vart i omtrent fire år nå...

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

 1. Hei og god morgen! Hehe, det spørs vel om noen kommer for å samle inn gamle laptoper, sånn som mobilene. Nå tar jo de bærbare mindre plass enn de store gamle stasjonære, så du har sikkert plass til noen flere før du tar en storopprydding :)

  Det jeg begynte på i min kommentar hos meg, men skulle spare, passer ikke så godt likevel, men uansett - jeg har fremdeles liggende den gamle telefonsvareren jeg brukte på 90-tallet. Den kommer selvsagt aldri i bruk igjen, og kanskje jeg ikke kastet den sånn med en gang pga nostalgien med de gamle meldingene som fremdeles er på kassetten. Et lydminne fra svunne tider. Nå har jeg ikke akkurat hørt på de meldingene siden den ble pakket vekk, og kanskje er jeg litt mindre nostalgisk i dag, men telefonsvareren ligger ennå i et skap. Det betyr vel i alle fall at jeg har nok skapplass :)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 2. He he, takk for svar. Laptop-innsamlingen ja, vi får se når den banker på døra! Jeg får bare la den ligge. Tror ikke det er så mye nyttig på den heller, da det meste etter hva jeg husker ble overført til cd og tatt med videre til den andre pc'en.

  Telefonsvarer ja, det hadde jeg også liggende lenge, kanskje den fins et sted ennå, det huser jeg ikke. Om jeg har den ligger den nok i boden, og den er ikke isolert, noe som tilsier at båndet nok uansett er ødelagt av frost om vinteren. Men jeg tipper vel at den er kastet. Når jeg tenker etter skulle jeg gjerne hørt gjennom det båndopptaket :-)

  SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)