onsdag 6. mai 2015

På inspirerende forfatterforedrag: Skriv ditt liv!

Forfatterforedrag hos forlaget Cappelen Damm!
Forfatterforedrag på Cappelen Damm.
I dag har jeg endelig vært på et av de arrangementene jeg har fortalt om, og som jeg selv synes var så uutholdelig lenge til!
Foredraget til forfatteren Kjersti Wold ble avholdt på forlaget Cappelen Damm i formiddag. Jeg tenkte at foredraget Skriv ditt liv, som også er navnet på boken, måtte være midt i blinken for meg, selv om jeg vel hadde hatt enda mer bruk for det for et par år siden. Men det er jo slett ikke for sent å få noen gode råd og en god porsjon inspirasjon!
Det skal være sagt at jeg sendte ut oppfordring til de som er med i skribentforeningen ULFF i tilfelle de hadde mulighet, men det er jo ikke mange som har tid å avse midt på en onsdag klokken 13, det skjønner jeg selvfølgelig godt!

Så, jeg dro alene, men du verden - forlagets bokhandel var helt full av folk, selv på den tiden! Publikum du ser på bildet er kun helt foran i salen, det var kjempefullt! Her var det visst mange som lekte med tanken om å skrive om livet sitt! Man kunne få kjøpt billig lunsjpakke og kaffe i resepsjonen før foredraget startet, og da er det kanskje vesentlig å nevne at forlagets jevnlige formiddagstreff heter nettopp "Lunsjpausen".

Foredragsholderen hadde skrevet en bok som går for å være som et skrivekurs å regne. Jeg kjøpte den samtidig med lunsjpakken - og håpet å få den signert. Gleder meg allerede veldig til å les den - helt sant! Forfatteren var så inspirerende å høre på, dette var et foredrag jeg likte godt! Jeg fikk boken personlig signert etter foredraget, og forfatteren spurte om jeg var i gang med å skrive, og jeg sa som sant var at jeg er omtrent ferdig, og at manus allerede har besøkt forlag. Vil du gjerne ha boken, kan den bestilles hos forlaget.

Takk for en flott kveld, dette var kjempespennende! Og den boken skal jeg lese fra perm til perm! Kanskje et av de mest inspirerende foredragene på det jeg kan huske!

Andre som har skrevet litt mer generelt om Lunsjpausen finner du her.Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Så spennende dette må ha vært, og midt i blinken for deg ja! Jeg forstår at jeg må følge bedre med på forlagenes nettsteder, denne lunsjpausen høres jo også ut som et fint sted å komme i prat med andre forfatterspirer? Er det som en cafékrok hvor man dessuten kan sitte og jobbe litt, tro? Jeg trenger å komme meg litt mer ut, ikke minst å oppsøke nye miljøer. Men ikke i dag, for nå regner det og da er det endelig en perfekt hjemmekontordag :)

    SvarSlett
  2. Takk for hyggelig svar! Det var i hvertfall et veldig interessant foredrag. Foredragssalen som brukes i akkurat dette forlaget, er forlagets bokhandel, så da kan man få handlet samtidig, om man skulle ønske det :-) Og det er nok ikke så veldig vanskelig å komme i kontakt med noen der :-) Ellers så synes jeg også at det å besøke et forlag som skribent er inspirerende i seg selv :-)

    SvarSlett