torsdag 2. juli 2015

Varm sommer på verandaen!

Oi, i dag ble det virkelig varmt, gitt! Deilig med ordentlig sommer, da! Jeg har, helt ærlig, sittet på verandaen store deler av dagen. Jeg skulle selvfølgelig sagt at jeg hadde med meg skrivearbeid ut der, eller satt og leste en bok. Men nei, jeg gjorde nok ikke det. Det var så varmt at jeg egentlig bare satt og hadde ferie. Rett og slett. Leste et par aviser, drakk masse vann og litt kaffe.

Slo på pc-en sent på dagen, og var bare innom bloggen og svarte på noen bloggposter og sosiale medier helt sporadisk. Imidlertid har jeg planer om at helgen blir mer effektiv. Blir glad om du følger, og det kommer straks mer nytt nå :-) Måtte bare ha en pust i bakken. Og ble faktisk litt solbrent, til tross for den nye solkremen jeg nettopp hadde kjøpt. Jeg slurvet vel litt med påføringen, da kanskje...


Anbefaler for øvrig alle å ta seg en skikkelig pause om de har mulighet, når det er så varmt som det har vært i dag! Godt for kropp og sjel.
Fin kveld videre!


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Det høres deilig ut med en fridag ;) Viktig med pauser og avkobling! Jeg er ikke så glad i sol og varme, så jeg jobber gjerne uansett vær, men nyter sommerværet desto mer på ettermiddagen.

    Du, jeg har nå lagt ut epostknapp på bloggen min. Hvis du vil diskutere det med nettbutikken nærmere :)

    SvarSlett
  2. Veldig flott med tilbakemeldingsmulighet på bloggen! Som jeg sa i mailen jeg nettopp sendte, er det med nettbutikk er en av de ideene mine som nok stiller i kategorien "Ikke gjennomførbar", men som likevel i utgangspunktet er en god ide'. Mulig det kan tas opp igjen på et senere tidspunkt. En skal aldri si aldri :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)