onsdag 1. juli 2015

Viktig å skrive ferdig først!

Som jeg har fortalt om i de siste postene på bloggen, driver jeg på å orientere kilder, altså personer som er nevnt i sommerskriveprosjektet mitt. Det er litt av en jobb det også, en må tenke litt på hvem som er de viktigste kildene og de som kanskje kan komme i annen rekke. En må ikke gjøre det for tidlig, i tilfelle en finner ut at historien må endres litt og noen av personene tas vekk...

Jeg må nok innrømme at jeg kanskje begynte litt i feil ende. Jeg startet med å informere et par venninner, som jeg vel sa tidligere. De er viktige de altså, og de er absolutt relevante og skal med, men jeg følte det var tryggere å starte med noen jeg både kjenner ganske godt og nærmest visste ville si ja, vet ikke om du skjønner det, men.


Ellers går vel livet sin vante gang. Det kom budbil med medisiner fra sykehusapoteket tidligere i dag. Bra, så er jeg ferdig med det for sommeren. Det har blitt en del skriving i dag også, men nå er selve skrivingen ferdig, må bare fortsette å sjekke dette med kilder. Gleder meg veldig til den historien kommer i bok, kan nesten ikke vente! Nå må jeg samle mot til å informere resten av de omtalte som skal ha beskjed! Greier jeg det innenfor denne uka, tro?


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!


Les gjerne mer om Gro Jeanette--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Ja, det høres fornuftig ut å gjøre seg ferdig med skrivingen først, ihvertfall så godt som. Dumt å innhente tillatelse for noe som ikke blir med likevel, eller som må endres på. Og så blir det dobbelt arbeid både for deg og den som skal forholde seg til prosjektet ditt.

    Håper du nyter de flotte sommerdagene - papirarbeid på terrassen? Jeg får meg noen timer i parken hver dag, men man skal jo ikke sole seg hele dagen heller, og akkurat det er jo fint for en som heller vil sitte inne og skrive - nesten uansett vær :)

    SvarSlett
  2. Hei! I går ble det en del skriving og bare en liten stund på verandaen, i dag ble det helt motsatt, gitt! Godt med en skrivepause og nyte solen når den titter frem, ja! Har ikke engang hatt papirarbeid på verandaen i dag, må være ny rekord! Det eneste som har ligget på verandabordet av papir i dag, er et par aviser :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)