lørdag 4. juli 2015

Konkurranse: Sender ut diktpostkort til mine lesere!

Håper at du har fine sommerdager! Tenkte jeg skulle sende ut tilbudet om diktpostkort igjen, til dere som ikke har fått før.


For noen år siden laget sidene.com postkort av et av diktene mine. Dette synes jeg var så artig at jeg trykket opp noen eksemplarer, og sa at jeg sender det til folk som kommenterer på bloggen min at de vil ha, samt at de ikke har mottatt det før. Det er som sagt det samme diktet og utseende på det som for et par år siden.

For å få det må du altså sette en kommentar om det på bloggen min (aller helst under dette blogginnlegget), det holder ikke å fortelle meg det eller sende en mail :-) Det hjelper ikke å kommentere det på Facebook eller Twitter! Blir glad om du i samme kommentaren også forteller litt om hvordan du fant bloggen min eller om du har kommentarer på selve bloggen.

I tillegg må du sørge for at jeg får hele postadressen din, om jeg ikke har den fra før. Til det kan du bruke mail altså, så du slipper å legge den ut offentlig.

Jeg sender kortene kun innenfor Norge, og har ikke ubegrenset med kort.

Vil du ha?


Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!--------------------------------------------------------------------------------------------

Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Hei! Mange kloke tanker i det diktet! Jeg er nok ingen dktperson sånn egentlig, og sender heller ikke kort, men er sikker på at andre synes diktkort er hyggelig å dele. God i dé å trykke opp!

    Endelig en gråværsdag - nå skal det jobbes! :)

    SvarSlett
  2. Hei, ja, jeg syntes det var litt artig å forsøke meg på å trykke det opp, så har jeg også noe personlig fra diktproduksjonen min å sende tilbake til folk som eventuelt kontakter meg :-)

    Ja, sitter her med sommerprosjektet mitt jeg også, litt lettere å få gjort noe konstruktivt når det renger :-)

    SvarSlett

Har du synspunkter til dette blogginnlegget? Jeg blir glad hvis du legger igjen en kommentar! :-)