lørdag 29. august 2015

Lest en annen bloggers ukebladsnovelle!

 Du som følger med på bloggen min, vet at jeg av og til legger ut smakebiter av bokmanuset mitt i forhold til fortiden, sånn som i forrige blogginnlegg Bursdag på sykehus. Men det er det jo her og nå vi lever, er det ikke det da? Noe å tenke på, det ja...

For en ukes tid siden fikk jeg høre at bloggeren Hr. Kreatur hadde fått antatt novelle i ukebladet Familien, og at bladet skulle komme ut denne uken. Jeg så etter det i flere forskjellige butikker og på flere ulike dager denne uken, både i nærbutikken Rimi her og på Rema, men nei. Og jeg tenkte i mitt stille sinn at hvor godt har han egentlig reklamert for bladet og novellen, siden jeg ikke fant det noe sted :-) Men så fant jeg det til slutt i går, da jeg var innom Manglerud senter, og fikk endelig kjøpt bladet. Satte meg på kafeen med en kaffelatte og tittet i det, men ville heller lese novellen i fred og ro hjemme.

Og ja, det var en god novelle, sommerlig og fin! Veldig idyllisk og og jordnær, synes jeg. Må jo skryte litt innimellom av folk som får til noe bra på skrivefronten, når anledningen byr seg :-) Spesielt når det er bloggvenner som er så aktive med å kommentere på mine bloggposter, fortjener å få litt ros tilbake :-)

Likte du dette blogginnlegget? Del det gjerne med andre!

--------------------------------------------------------------------------------------------


Jeg minner om at det er lov å dele bloggposter, men ikke kopiere. De kan altså ikke gjengis noe sted uten avtale med meg. Se Åndsverkloven.

2 kommentarer:

  1. Men, så hyggelig da! Positiv reklame, rett og slett, he-he :)

    Jeg fikk ikke med meg dette da du la det ut, er nå i feriehuset og her har jeg ikke daglig internett. Prøver å skrive så tastene spretter :)

    SvarSlett
  2. Hei, ja jeg prøver å gi litt positiv omtale innimellom til de som fortjener det, og som jeg er i dialog med. Kos deg med ferie og skriving! (Hvis det lar seg kombinere!)

    SvarSlett

Vil du kommentere dette blogginnlegget?